Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan huszonéves pasik, akik nem önbizalomhiányosak és ismerkednének? 23/L

Figyelt kérdés

2014. nov. 7. 22:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hát, persze, hogy jobban értékeli... :D Meg rajta csüng és féltékeny. Volt már részem ilyenben, nem kell. A saját korosztályom érdekel.
2014. nov. 7. 22:33
 12/30 anonim ***** válasza:
32%
Szegényke! Egy újabb, kapcsolatban megfojtott női egyed. :( Milyen gonoszak vagyunk mi, férfiak...
2014. nov. 7. 22:36
 13/30 anonim ***** válasza:
87%

nekem meg azzal van ki a tököm, hogy egy lánynak állandóan azt kell hajtani, hogy jól áll. Naa, hidd már el. Nem, nem hazudok. Tényleg. De tényleg. Meg, hogy szeretlek. Igen, tényleg. Igen, nagyon. Igen, nagyon nagyon, hidd el.

Szal önbizalomhiányos lányból is legalább annyi van, mit pasiból. Pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy de jó lenne már egy olyan lányt megismerni, akivel nem arról szólnak a beszélgetéseink, hogy állandóan igazolnom kell, hogy tetszik, jól ál, szeretem, igen, ő tényleg okos, stb...

2014. nov. 7. 22:36
 14/30 anonim ***** válasza:
ja meg természetesen tényleg, tényleg nem vagy dagadt. (egy 50 kilós lánynak)
2014. nov. 7. 22:38
 15/30 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok, ismerkednék és nem vagyok önbizalomhiányos, azt hiszem... vagy mégis? Áh, talán inkább nem is kellene írnom, hülye ötlet volt...
2014. nov. 7. 22:39
 16/30 A kérdező kommentje:
Jól van már... Nem azért írtam. De, hát akkor titeket is idegesít, nem?!
2014. nov. 7. 22:40
 17/30 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha válaszolnál is?

Ha már ismerkednél...

2014. nov. 7. 22:42
 18/30 anonim ***** válasza:
48%

idegesíteni nem idegesít, csak ha egy félnek vagy akár mindkettőnek önbizalomhiánya van, akkor abból egészséges kapcsolat úgysem lesz. Szóval kicsit bánt a dolog, amikor kiderül, hogy van egy kedves, aranyos valaki, és egyszerűen még magát sem ismeri.

Arról meg már nem is kell beszélnem, hogy aki magát se szereti, az mást hogyan tudna?

2014. nov. 7. 22:42
 19/30 A kérdező kommentje:
18-as! Na, erről van szó. Senkit se akartam megbántani. Lényegében én is ezt gondolom, amit leírtál.
2014. nov. 7. 22:45
 20/30 anonim ***** válasza:
32%
Nekem is volt egyszer egy önbizalom hiányos barátom. Az első másfél év aranyosra sikeredett, hozott virágot, udvarias volt, tervezgettük a közös jövőnket, szóval nagyon szerettük egymást. A ducisága miatt volt önbizalom hiányos, szinte bújtatta magát, meg mindennek a rossz oldalát látta. Aztán lett önbizalma.. de még mekkora... másfél év után kezdett megváltozni, nem bújkált, magától mondta, hogy menjünk ide-oda, örültem neki :) Aztán már ki i mászkált a haverjaival bulizni, ennek is örültem. De annak már nem, hogy egyik kedves haverja küldött egy képet, hogy az önbizalomban túltengő barátom éppen egy discoban szendvicsben "táncol" 2 hölggyel, a szembelévővel meg éppen csókolózott. Szépen kipenderítettem, azóta nagyon belejött a csajozásba. Nem érdemes önbizalom hiányos pasit kikapni... Én is azt hittem naivan eleinte, hogy egy ilyen cuki, aranyos pasi nem lehet ördögfajzat és soha nem fog megcsalni, ha önbizalma is lesz, akkor is emlékezni fog, hogy honnan indult és velem hova tart... a saját idődet pazarlod csak rá, lesz egy szorongó pasid, akivel nem tudsz minden pillanatot élvezni, majd ahogy kezd feloldódni, úgy a gátlásai is és ez a végtelenségig hatol, majd azt hiszi, övé a Világ, Téged, aki felhozta emberi szintre, koppint... az önbizalomban tengő pasik szintén nem jók. Egy szülők által megnevelt (sok anyuci pici fia van, ez inkább elkényeztetés), átlag életet akaró, nem nagyravágyó pasi a megfelelő, aki elfogadta már önmagát és van egy életvitele, vannak elképzelései és így lesz egy fix pontod! Onnantól kezdve meg már csak a 2 félen múlik, hogy összeillenek-e vagy sem...
2014. nov. 7. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!