Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok egy hónapja megismertem egy lányt szeretem de nagyon az életem adnám érte. Mit gondoltok rola?
fél év? Nekem is így kezdődött, és 3 évig így is maradt...
Persze, ez már történelem. A kérdés kiírójának jó szenvedést, majd elmúlik. (akkor majd hiányzik):-)
De jó neked. Szerintem ha az ember évei már nem 1-essel kezdődnek nem képes ilyen érzelmekre. Nekem is volt egy ilyen szerelmem...
Aztán 2-essel kezdődik már az éveim száma és rohadtul tudom, hogy ilyen emésztő szerelmet soha a büdös életbe nem fogok már érezni. Ahogy nő az ember változnak az igényei a megítélése, a racionalitás tudata...
Amíg tart élvezd ki nagyon!!! (mert ha vége lesz rohadtul fog fájni)
Én addig soha nem hittem szerelem első látásra,míg a mostani páromat meg nem láttam:) Akkor tudtam,hogy nekem ő kell,és ő lesz az igazi!:D (mint végül kiderült ő is pont így vélekedett rólam..) Hát én 16 évesen láttam meg és azóta is együtt vagyunk,boldogan:)
22/L
Szerelem elso latasra:)?
romantikus <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!