Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy esne ha megtudnátok hogy a párotoknak eszébe jutott hogy hogyan szexelt egy volt barátnőjével?
# 8
Az, hogy gondol rá, az szerintem teljesen természetes. Emberek vagyunk, érzelmekkel és emlékekkel, amik nem törlődnek attól, hogy valakivel szakítunk, és már mást szeretünk.
A Párod őszinte volt veled, igazat mondott, akkor is, ha kicsit több bölcsességgel és érzelmi intelligenciával megkímélhetett volna ettől az információtól.
De erre mondhatjuk, hogy ha kérdezel valamit, a másik pedig őszinte, akkor mindig benne van a pakliban, hogy nem azt hallod, amit szeretnél hallani.
Ami pedig a "Minek gondol rá?" kérdésedet illeti, szerintem érdemes lenne egy őszinte választ adnod saját magadnak arra a kérdésre, hogy neked mindig csak olyan dolgok jutnak-e eszedbe, amire tudatosan gondolni akarsz. Nálad mindig szándék, tudatos döntés kérdése?
"Akkor én egy kígyó vagyok hogy ki akarom sajátítani a gondolatait is?"
Nem vagy kígyó, de szerintem azzal érdemes lenne megbékélned azzal a ténnyel, hogy egy másik ember gondolatait és érzelemvilágát nem tudod sem "kisajátítani", sem kontrollálni.
Próbálj reálisan belegondolni, hogy neked mi a mozgástered ebben a kérdésben.
Tudsz azon változtatni, hogy a Párod hogy viszonyul a volt barátnőjéhez, milyen emlékek és érzések fűzik hozzá?
Tudsz azon változtatni, hogy milyen kettőtök kapcsolata?
Ha én lennék ilyen helyzetben, arra fókuszálnék a kettő közül, amin van lehetőségem változtani, és amivel valójában van feladatom.
"Féltékeny vagyok."
Mire? A múltjára?
26 éves vagy, és azt gondolod, hogy a 40, NEGYVEN!!! éves partnered nem gondol a korábbi szexuális kapcsolataira?
Én 40 éves vagyok úgyszintén, és még most is érzem a feleségem előtti barátnőm kemény, nagy melleinek gömbölydedségét a hasamon, illatos puncijának zamatos szaftját, ahogy a számra ül kerek, feszes fenekével, és vadul bekapja a makkomat, miközben egyik kezével a combomon támaszkodik, és a heréimet fogja, a másikkal meg a farkamon dolgozik bő nyállal és született tehetséggel. Egy kis koliszobában vagyunk, sietni kell, mert a szobatársam nemsokára hazaér az iskolából, ezért egyre gyorsuló ütemben nyalom és ujjazom, amíg már a tarkómon nem folyik a szerelmének nedve...
Jó reggelt kívánok, 16 év múlva. Most megyek megreggelizni a gyerekekkel, ma elmegyünk kirándulni a hegyekbe.
Nem féltékenykedem. Nem gyűlölködöm. Békében élek a múltammal, és a feleségemével is. Őt is kefélték már úgy előttem, hogy zörögtek a csontjai. Na és? Így lett az, aki. Így szeretem. És ő is engem. Szereti bennem az exem tarkómon folyó pinaszaftját. Szereti bennem, aki vagyok. És aki vagyok, annak a része a korábbi szexualitásom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!