Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan heteró srác aki megnézi a barátnőjével a romantikus filmeket?
Figyelt kérdés
Dirty danceing, Titanic...2014. okt. 31. 09:36
2/9 anonim válasza:
Csak ha közben minimum egy kis handjob van.
3/9 anonim válasza:
Nézném, ha lenne kivel, de csak ha ő is megnézi velem azt, ami engem érdekel.
4/9 anonim válasza:
Persze de ha jön a vb akkor az megy éjjel nappal
5/9 anonim válasza:
Én ha a pasim kérné, akkor is csak nehezen ülnék neki ilyen filmnek.. Én sosem kérném, hogy nézzen ilyet velem, mert én magam sem tenném.
L20
6/9 anonim válasza:
Fujj. Biztos nem. Ezek olyan csajos filmek.
7/9 anonim válasza:
"Fujj. Biztos nem. Ezek olyan csajos filmek."
És? Nem tudnál kicsit a barátnőd kedvére tenni?
9/9 anonim válasza:
Hő, a Titanic nem is vészes. Ha megpróbálod annak a két idióta bohócnak a szerelmi b*szkodásait ignorálni, akkor egész jó kis történelmi film, a maga idejében pedig még látványos is volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!