Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fontos lettem neki és megkedvelt?
Figyelt kérdés
Van egy srác..először csak beszélgettünk aztán csipkelődtünk egymással,flörtöltünk picit.aztán kiderült hogy van barátnője.de azt mondta hogy a petting nem megcsalás.aztán egyre több minden történt.lassan eljutunk odáig hogy lefekszünk.mindig valami kis pici dolgot akart.(vagy h én neki vagy h ő nekem csinálja)és egy pár napja elkezdte mondani hogy kedvel hogy hiányzom neki és hogy fontos vagyok neki.eddig nem engedte hogy megcsókoljam a barátnője miatt de ma mondta hogy nem kell hozzá sok hogy rá vegyem..azt mondta hogy fura neki is és nem tudja hova tenni az érzést de hiányzom neki.ez mit jelent?ez az egész?nem hittem volna egyébként hogy ezeket fogja mondani és hogy idáig eljutunk2014. nov. 7. 15:44
1/6 anonim válasza:
Mit jelent hogy továbbra is szívesen tölti veled az idejét de ha annyira kedvelne mint ahogy mondja elhagyná a barátnőjét..
2/6 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki, hogy szakítson a barátnőjével!
Nyilván nem szereti, ha közben veled van!
Ha meg nem, akkor ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel.
Voltam én is 2... Több időt volt velem mint a barátnőjével, de rájöttem, hogy semmi értelme, ha mégsem szakít vele.
3/6 anonim válasza:
Ilyennel tartani kapcsolatot, aki megcsalja a párját?
Mi garantálja, hogy téged nem fog megcsalni?
4/6 anonim válasza:
Nyilván csak kihasznál,nem elég neki egy ..és amiket mondd azt mondania kell ,hogy fenn tudja tartani veled ezt a kapcsolatot :)
5/6 A kérdező kommentje:
ez az hogy nem kéne neki ilyeneket mondania...mert ez a kapcsolat nem arról szól h szerenádokkal elénekelje h h kedvel és h h hiányzom neki.nem tudom neki elhinni és nem is várom hogy ilyesmit mondjon nekem mert ez nem erről szól.és ezért sem tudom hova tenni azt amit mondd
2014. nov. 7. 16:13
6/6 anonim válasza:
akkor mit vársz tőle? ha tényleg úgy hiányzol neki és akar és nem csak kihasznál akkor ott fogja hagyni barátnőjét ...csak fél a bizonytalantól..mivel neki most egy biztos kapcsolata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!