Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek miért nem érti ezt meg?

Figyelt kérdés

Szóval...:) Én=17/F, Ő=16/L

Ő még nem volt "úgy" fiúval és azt beszéltük egy hete, hogy amikor nála alszom hétvégén akkor "meglesz a dolog".(nem volt lefixálva, csak szó volt róla!!!)

Erre nekem csütörtökön jött egy lehetőség, hogy egy haverommal menjek el Hollandiába már aznap este kocsival, de nekem olyan szinten ingyen volt a dolog, hogy még kajáre se kellet kőltenem... (én vittem volna őt is, de nem tudott jönni, mert nem engedték el otthonról...)

Na mind1, a lényeg az az, hogy teljesen odavan, hogy nem aludtam nála és szakítani is akar. Meg azért is odavan, hogy "nem történt" semmi sem...(mármint az ágyban:)

Igazából az a bajom, hogy mondtam neki, hogy ez nem olyan dolog amit vissza utasítok, ilyen lehetőség többet nem jön az életben és ő ezt nem érti meg, azt akarta, hogy maradjak ott vele.

Nektek erről mi a véleményetek? Szerintetek jogos amit csinál/mondd?

Kort/nemet légyszi írjatok.

2010. jan. 27. 13:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jah és amikor ezt mondtam neki akkor terelte a szót...:S
2010. jan. 27. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:

nagyon szeret, és az is meglehet, hogy kissé birtokolni is akar

mi lesz, akkor, ha már most ez van, majd "az"után, ha megtörtént?

nagyon ragaszkodó a lány, lehet ez még terhes is lehet

de ha szereted, mindent kibírsz :)

2010. jan. 27. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled,nagyon kevés a lehetősége annak,hogy mégegyszer igy el tudj menni Hollandiába.És ha az a lány bróbál rábeszélni ne menj akkor azért van mert irigy,hogy te világot látsz,szórakoyol őt meg nem engedik.

Nem tudom menyire szereted,vagy ő téged de nagyon túldramatizálta a lány.

14/L

2010. jan. 27. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom van itt 14 éves leányzó aki érettebben gondolkozik, mint a te barátnőd. Szerintem nevetséges hiszti amit művel. És egyetértek azzal, hogy tipikusan a birtokló típus. Ha hagyod ez súlyosan elfajulhat, mert még a wc-n is a nyakadon lesz (bocs a sarkításért, de remélem értesz). Jól tetted, hogy kimentél, és máskor se engedj a nyomásnak. De te se akard neki soha megszabni, hogy hova mehet.

21/N

2010. jan. 27. 15:34
 15/17 anonim válasza:
hát én lány vagyok de ilyenen soha nem vesztem össze a pasimmal... Ő is kiment 1 hétre Horvátba és nem szóltam semmit... ugyanúgy vártam haza mint ha nem ment volna ki...(csak 1 kicsit még is jobban):) 16/L
2010. jan. 27. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is elmentem volna a helyedben, nála bármikor alhatsz, gondolom.
2010. jan. 27. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyiért szakítana, hadd szakítson.
2010. jan. 27. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!