Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, szerintetek miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek miért nem érti ezt meg?

Figyelt kérdés

Szóval...:) Én=17/F, Ő=16/L

Ő még nem volt "úgy" fiúval és azt beszéltük egy hete, hogy amikor nála alszom hétvégén akkor "meglesz a dolog".(nem volt lefixálva, csak szó volt róla!!!)

Erre nekem csütörtökön jött egy lehetőség, hogy egy haverommal menjek el Hollandiába már aznap este kocsival, de nekem olyan szinten ingyen volt a dolog, hogy még kajáre se kellet kőltenem... (én vittem volna őt is, de nem tudott jönni, mert nem engedték el otthonról...)

Na mind1, a lényeg az az, hogy teljesen odavan, hogy nem aludtam nála és szakítani is akar. Meg azért is odavan, hogy "nem történt" semmi sem...(mármint az ágyban:)

Igazából az a bajom, hogy mondtam neki, hogy ez nem olyan dolog amit vissza utasítok, ilyen lehetőség többet nem jön az életben és ő ezt nem érti meg, azt akarta, hogy maradjak ott vele.

Nektek erről mi a véleményetek? Szerintetek jogos amit csinál/mondd?

Kort/nemet légyszi írjatok.

2010. jan. 27. 13:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Abszolút nem jogos! Ezért szakít? Csak játssza az agyát, te meg ne parázz úgysem hagy el emiatt! Csak engesztelésre vágyik! Nem veszed észre? Milyen volt Hollandia? 26L
2010. jan. 27. 14:00
 2/17 anonim ***** válasza:
elég gyerekesen viselkedik. azt is értékelhetné, hogy magaddal akartad vinni. vittél neki kis meglepit Hollandiából? tényleg csak egy kis engesztelésre vágyhat. szerintem később lecsillapodik és minden rendben lesz. 25/L
2010. jan. 27. 14:07
 3/17 anonim ***** válasza:

Szeritnem nagyon éretlenül viselekdik a barátnőd, de kérdezd meg, mi váltja ki ezt belőle. Lehet, hogy ő már nagyon rákészült erre, ami élete egyik legfontosabb pillanata, és talán úgy érzi, Te nem így fogod fel, ha inkább a haverokkal mentél el. Hülyeségnek hangzik, de elképzelhető.

23/F

2010. jan. 27. 14:07
 4/17 A kérdező kommentje:

Én próbáltam engesztelni, de szörnyen ellenséges...:S

Am Én még tuti megyek Hollandiba, mert hihetlen ami ott van... Alapból az, hogy minden a piros lámpás negyedről szól és a fűről.:P De amúgy nagyon nyíltak az emberek és szabadok, hihetelen, tényleg!!! Ajánlom mindenkinek!:)

2010. jan. 27. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:

Szarnák rá a nőre ha egyszer ilyen lehetőség adódik...

Am tényleg egy kis engesztelésre vágyhat.. Beszéljétek meg!

2010. jan. 27. 14:09
 6/17 A kérdező kommentje:

Vittem én neki mindenfélét.:)

Am nem hangzik hülyeségnek egyáltalán, köszi, és mindenkinek köszi aki eddig írt!:D

2010. jan. 27. 14:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Hmmm... Akkor már értem miért rágott be!!! Az utolsó előtti kommentedből kiderül Drága Kérdező!! :-D
2010. jan. 27. 14:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Csak féltékeny hogy ő nem mehetett és most elég önzőn viselkedik mert őt nem engedték el. de lefogadom hogy ha ő a te helyedben lett volna akkor ő is elment volna! :D
2010. jan. 27. 14:13
 9/17 anonim ***** válasza:
majd megbékél. szerintem egyértelmű, hogy az ember nem hagy ki egy ilyen lehetőséget, és még rendes is voltál, mert felajánlottad neki is hogy jöjjön ő is ha tud. és sok lehetőség van/lehet még arra, hogy együttlegyetek, nem értem miért volt neki ennyire lényeges pont az a nap. szóval szerintem ha kedves vagy vele akkor egy idő után rájönhogy igazad volt és abbahagyjaa hisztit:)
2010. jan. 27. 14:13
 10/17 A kérdező kommentje:
Ez az... Pontosan ez az, hogy Ő is elmenne nélkülem, ha Én valamiért nem tudnék menni...:S
2010. jan. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!