Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek miért nem érti ezt meg?
Szóval...:) Én=17/F, Ő=16/L
Ő még nem volt "úgy" fiúval és azt beszéltük egy hete, hogy amikor nála alszom hétvégén akkor "meglesz a dolog".(nem volt lefixálva, csak szó volt róla!!!)
Erre nekem csütörtökön jött egy lehetőség, hogy egy haverommal menjek el Hollandiába már aznap este kocsival, de nekem olyan szinten ingyen volt a dolog, hogy még kajáre se kellet kőltenem... (én vittem volna őt is, de nem tudott jönni, mert nem engedték el otthonról...)
Na mind1, a lényeg az az, hogy teljesen odavan, hogy nem aludtam nála és szakítani is akar. Meg azért is odavan, hogy "nem történt" semmi sem...(mármint az ágyban:)
Igazából az a bajom, hogy mondtam neki, hogy ez nem olyan dolog amit vissza utasítok, ilyen lehetőség többet nem jön az életben és ő ezt nem érti meg, azt akarta, hogy maradjak ott vele.
Nektek erről mi a véleményetek? Szerintetek jogos amit csinál/mondd?
Kort/nemet légyszi írjatok.
Szeritnem nagyon éretlenül viselekdik a barátnőd, de kérdezd meg, mi váltja ki ezt belőle. Lehet, hogy ő már nagyon rákészült erre, ami élete egyik legfontosabb pillanata, és talán úgy érzi, Te nem így fogod fel, ha inkább a haverokkal mentél el. Hülyeségnek hangzik, de elképzelhető.
23/F
Én próbáltam engesztelni, de szörnyen ellenséges...:S
Am Én még tuti megyek Hollandiba, mert hihetlen ami ott van... Alapból az, hogy minden a piros lámpás negyedről szól és a fűről.:P De amúgy nagyon nyíltak az emberek és szabadok, hihetelen, tényleg!!! Ajánlom mindenkinek!:)
Szarnák rá a nőre ha egyszer ilyen lehetőség adódik...
Am tényleg egy kis engesztelésre vágyhat.. Beszéljétek meg!
Vittem én neki mindenfélét.:)
Am nem hangzik hülyeségnek egyáltalán, köszi, és mindenkinek köszi aki eddig írt!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!