Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom csaját keféltem?
2 éve egy haverom mostani bnőjével összejárogattunk kefélni, majd közölte, hogy rajtam kívűl van még 2 komoly kapcsolata és 3-4 ráérős, alkalmi, majd mikor már csak heti 1-2 alkalomra ért rá, akkor ejtettem.
A munkahelyemen több mint egy éve érkezett a haverom, (aki ugyebár csak később lett a haverom) eddig nem mutatta be a csaját, 2 nappal ezelőttig...
Kérdeztem tőle, hogy mióta vannak együtt és mondta hogy szünet nélkül 3 éve, töretlen a kapcsolat. Ezek szerint a csaj szerint nem töretlen. Persze előtte is mesélt a kapcsolatáról a csajjal..
Elég jóba vagyunk a sráccal. Sokat mesél arról, hogy ez a lány neki a végzete és hogy hűséges és meg akarja kérni nyáron.
Szerintetek elmondjam neki, hogy valószínűleg rajta kívűl még van egy másik komoly kapcsolata, és jópár alkalmi? Én biztos tudni szeretném, ha életem nője igazából egy rossz r*ibanc..
lehet a haverodat csak kábitotta a házassággal az ijen ribik akik kefének fűvel fával mert mért ne azok nem mennek férjhez
gondolom pénzelik a pasik mert mért ne
én is ezt tenném a csajnak is jo mert van pénze is meg dugvatartják
talán néha még barátra is szert tesz aki vigye ide oda
de nem ő az egyedüli csaj sokan félrekefélnek vagy a pénz miatt vagy csak úgy hirtelen felindulásból
főleg ha jol is néz ki
sok pénzes pasi van akik fülébe sugják hogy van 20 ezrem egy partira veled
na mejik csaj fog ellenállni ugye hogy nem sok
6os, húszezerért elég lehasznált csajokat kapna.
Elmondom neki, még ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!