Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes puszit adni? FIÚK, titeket zavarna?
Figyelt kérdés
Se az első, se most a 2. barátomat nem bírom puszilgatni, pedig ő mindig azt csinálja velem és nagyon jó érzés. De nekem valahogy nem megy, hülye érzés, kicsit mintha attól tartanék hogy béna vagyok (csók közben is, de ahhoz ketten kellünk). Pedig neki jólesne, nem?2014. nov. 6. 17:26
1/10 anonim válasza:
Te nem lehetsz több 10 évesnél a kérdés alapján..
2/10 anonim válasza:
Ismerős érzés főleg a bénaságról szóló.
Hmmm, részvétem miatta, bár mivel csaj vagy el fogják nézni. Szerencse!
4/10 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
Hogy küzdjem le a rosszérzést ezzel kapcsolatosan?
2014. nov. 6. 17:31
5/10 anonim válasza:
Kend be a barátod Nutellával, vagy amit szeretsz azokon a részeken, ahol puszilgatnád de nem tudod. Legaláb finom lenne így. :D
6/10 anonim válasza:
Akkor nem a megfelelő fiúval vagy, ha azon gondolkodsz, hogy béna vagy. Nem kellene ilyet érezned.
7/10 anonim válasza:
Ha 18 évesen nem mersz puszit adni az nagyon durva eletkeptelensegre utal. Minden rosszindulat nelkul mondom.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteségedet. :D
2014. nov. 6. 17:36
9/10 anonim válasza:
Próbáld ki és meglátod.
Nem ítélkezni kell feletted, hanem gyakorolni a testi szeretetet a mindennapokban.
Rajta!
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, gyakorolni fogom. :) Az is közrejátszhat, hogy nehezen mutatom ki az érzelmeimet, minden téren.
2014. nov. 6. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!