Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok segítenem kellene?
bár kissé rossz ízű a dolog (a szülők fizetik a rezsit), de azért gondoljatok bele: a kérdezőnek volt lakása amiből a pénz van ... ha megtartja azt a lakást az csak és kizárólag az övé most is és mindig - mert vagy nincsenek összeházasodva, vagy a házassága előtt szerezte -, azt a lakást a saját gyerekeinek tarthatta volna meg
továbbá a párja egyszer már elvált, és nem mondom, hogy ez gyakori, de mi van, ha ők is szakítanak? a kérdező kifizeti a hitelt, és ha szakítanak mehet pénz nélkül az útjára ... bár sosem értettem hogyan lehet egy kapcsolatban külön kassza, de igenis a kérdezővel értek egyet, hogy amit összeszedett, azt tartalékolja, szaporítsa a gyerekei számára, hogy könnyebben induljanak majd el az életben
És miért te döntöd el, hogy mennyit spóroljanak meg ők az unokáiknak? Mert akkor így te kezeled az ő pénzüket, te döntesz arról, hogy mennyit raksz el az ő pénzükből, de külön kasszán vagytok.
A férfi dolga előteremteni a megélhetéshez szükséges pénzt, de külön kasszán vagytok.
Tényleg érdekes a gondolkodásmódod, de azt látom, hogy még megfontolni sem kívánsz semmit abból, amit itt bárki leír.
Utolsó előtti válaszoló köszönöm szépen, igen, elég bonyolult a helyzet. És sem gondoltam volna soha, hogy külön kasszán leszek a párommal, de így alakult. A szüleit leszámítva a család anyagi terheinek többségét én viselem, de tudom, hogy párom milyen helyzetben van, ezért nem is neheztelek rá.
Cáfolnám az állítást, hogy meg sem fontolom, amit írtok, végiggondolom, de a legtöbb hozzászólásból vagy az irigység, vagy a rosszindulat érezhető, nem az őszinte segítő szándék. (Tisztelet a kivételnek, a normális hozzászólásokon elgondolkozom.) Nem tudom miért van ez így, mint mondtam, én keményen megdolgoztam a megspórolt pénzemért, igaz, a szülei segítettek a kezdeteknél, pénzzel is, és még most is támogatnak, amiért hálás is vagyok,az ő példájukat szeretném követni, én mindig is megfontoltan döntöttem pénzügyekben. Én is túl vagyok egy váláson, 14 év házasság után nem gondoltam volna, hogy külön válnak az útjaink, akkor én fizettem ki a férjem, én kezdeményeztem a válást, rosszabbul jártam anyagilag, mint ő, de békességben váltunk el. Új párommal hamar jött az első gyermek, de tisztában vagyok vele, hogy bármi közbe jöhet, és ezért jobb az óvatosság, főleg, hogy már a gyermekeimre is gondolnom kell.
A hitelt előttem vette fel, mint említettem, plusz vett fel hitelt, de az elenyésző az egészhez képest bővítésre.
Tehát a hitelt, amiből a több mint 10 milliós adóssága van, mikor felvette, még csak nem is ismertük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!