Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok segítenem kellene?
Az, hogy telefonért embert ölnek azokat minősíti akik ezt csinálják nem pedig a rendszert. Na, jó de, a rendszert is. Ha felkötnék azokat akik bűnöznek, kevesebben bűnöznének. Nyilván sokan vannak rossz helyzetben, de az általános sírás akkor is unalmas. Hidd el, hogy több Magyarországnyi ember van a világon aki a kicsi fenekét a földhöz verné ha itt, ilyen körülmények között élhetne és nem mondjuk kilométereket kellene gyalogolnia ötven fokban a vízért és hetente kétszer ennie (ha egyáltalán). Az az igazság, hogy a többségnek itthon baromi kényelmes élete van, csak jó sírni és előadni a hattyú halálát.
Kérdező: Én továbbra is furcsállom, a kettős mércét amivel magatokra nézel. Amikor bele kell adni, akkor külön, ha el kell belőle venni akkor közös. Azt veszem ki a szavaidból, hogy a hitelt vállalkozásra vette fel (mert autóra gondolom nem vesz fel ilyen értékű hitelt épeszű ember és ha lenne ház akkor meg gondolom abban laknátok). Nem gondolod, hogy termelne annyit a vállalkozása, amiből sokkal jobb színvonalú életet tudnátok biztosítani a gyerkőcöknek és magatoknak (ha már nem kellene a hitelt fizetni)? Számomra fura ez a hozzáállás.
kit érdekel a nagy világ? meg a bűnözés sem érdekel,én megvédem magam,másoktól meg azt vesznek el amit akarnak...aki szerint meg jó a rendszer,azt öljék le elsőnek.hehe
de nem kell itt okoskodni,hogy sírás megy,majd meglátnám te mit kezdenél,lófszt se.megdöglenél ugyanúgy mint azok.
ez volt a lényege!
Jól értem, hogy a saját lakásotok (legalábbis a lakrész, amiben éltek) hitelét fizeti a férjed, amibe te sem rezsit se semmit nem fizetsz csak ott élsz? Értem én, hogy a rezsit azt mondták, hogy nem kell fizetned, ha bakker, mégiscsak abban a részben laksz, amit a férjed építtetett, és hitelt vett fel rá, és tényleg nem érted, miért kéne beleszállnod? Nem azt mondom, hogy az egészet neked kéne kifizetni, de ez elég fura gondolkodásmód szerintem.
Attól, hogy még előtted vetted fel a hitelt, attól még te is ott élsz, ha ez a lakrész nem lenne, akkor hajléktalan lennél.
Amúgy meg, arra nem gondoltál, ha kifizetnétek a hitelt, akkor sokkal többet tudnál azzal spórolni, hogy a párodnak is több pénze lenne, és akkor esetleg, a közös gyerekeitek közös jövőjét közösen oldanátok meg?
Én most itt elég kirekesztettnek érzem a párod, mintha nem is lenne benne a jövőképedben. Mindenesetre furcsa szemléleted van.
30/n
"bizony sokszor van, hogy én veszem meg a pelenkát, egyebeket"
ez a "bizony" eléggé aggasztó és kb. az egész eddig elírt hozzáállásodat tükrözi. neked fáj, ha a gyerekeidre költöd a pénzed? de hét azt mondod nekik rakod el, akkor ha MOST kell a pelenka és nem MAJD, amikorra félreraktad, akkor az nekik hogyan lesz jó.
próbálj meg úgy tekinteni magatokra, mintha egy család lennétek (elvileg azok is vagytok), amit költesz, azt nem a férjedre, a gyerekeidre vagy magadra (bár ezzel se tudom mi lenne a baj) költöd, hanem A családra.
igazad van, felajánlották, hogy fizetik a rezsit. de egy kicsit se érzed ezt kellemetlennek vagy abszolút nem gondolod, hogy be kéne szállnod. azt mondod, a fiukért tették. persze, meg a családjáért vagyis érted és a gyerekeitekért, az unokáikért.
nagyon jól rávilágítottak már, de hogy érthetőbb legyen: ha nem fizetnék a rezsit, nem tudnál annyit félretenné. tehát effektíve az ő pénzüket kiveszed a zsebükből és félrerakod. szerinted ez ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!