Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátkozni szeretnék fiúkkal, gáz?
Van párom, 3 éve.
Előtte egy csomó fiúbarátom volt, a legjobb haverom is fiú volt.
Viszont a párom nagyon féltékeny típus volt, így inkább kiiktattam mindenkit. Most is vannak fiú ismerőseim, de mindegyikhez kellett egy csomó győzködés, hogy a párom elhiggye, nem kell féltékenynek lennie.
Nos, a helyzet a következő: vannak lány barátnőim is, de valahogy hiányoznak a régi fiú haverjaim. Az ő gondolkodásmódjuk valahogy közelebb állt hozzám, ráadásul rájuk jobban számíthattam sokszor, mint a lányokra.
A hülyeségeik hiányoznak, meg az a sok nevetés, és öröm, amit okoztak nekem.
Ha ezt így elmondanám a barátomnak, tuti félre értené.
Gáz, amit szeretnék, vagy ez természetes?
nem gáz
volt lánybarátom, akinek a pasijai jöttek-mentek, én meg maradtam :D
23F
Übergáz, hogy elvágtad magad mindenkitől. Az is gáz, hogy ilyen féltékeny volt, az is, hogy belementél abba, hogy megszakítod mindenkivel a kapcsolatot, stb... és az is gáz, hogy ilyen rövid pórázon tart (/tartjátok egymást?).
És az is gáz, hogy félreértené, pedig félre fogja, hiszen már kiderült, hogy milyen a gondolkodásmódja. Amit szeretnél, az pedig természetes. És az nem, hogy elvágtad magadat mindenkitől, hogy még jobban kisajátíthasson és méginkább rá legyél utalva mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!