Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljessen kihűlt a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KicsiiAníí kérdése:

Teljessen kihűlt a szexuális életünk. Van egy ötletem, de hol lehet ilyet kapni?

Figyelt kérdés

üdv. az a baj hogy a szexuális életünk teljessen kihűlt, amióta megszületett a kisfiunk aki már lassan 2 éves.

én terhességi cukorbeteg maradtam igy nagyon meghíztam..

valaki tud nekem valami olyan weboldalt ami , mindegy hogy magyar, vagy angol, ahol lehet kapni nagy méretekben is szexhez szereprucikat , vagy szexi ruhákat ?

2014. nov. 5. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
18%
Talán, ha lefogynál? Ne mond, hogy nem tudsz, diabetikus étrend mellett is lehet alakot formálni és azt se lehet rávágni, hogy drága, legalábbis én azt feltételezem egy olyan emberről, akinek van internete, hogy meg tudja fizetni az 1-2 száz forintos különbözetet.
2014. nov. 5. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
80%

Az is jó ötlet, de kicsit olyan durrbelebalázs.

Ducin is ehetsz szexi, h veszel egy szép fehérneműt, egy estre rábízzátok a kicsit valakire. Ahhoz, h egy másra hangolódjatok újra próbáld finomabban. Fokozatosan csempészd vissza a romantikát.

Én pl imádom a páromat maszírozni...

De pl hagyhatsz kis üziket a párodnak, h mennyire kívánod, és h mi jár a fejeben, és, h milyen vonzó...

Ha már beindult, jöhet a szerepjáték.

2014. nov. 5. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!