Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha más férfiakkal "ismerkedek"?
Figyelt kérdés
Másfél éve van párom, szeretem, tisztelem, minden jó, de mivel messze lakik és nem mindig ér rá sokszor "unatkozok" itthon a neten csevegős oldalakon szoktam beszélgetni más emberekkel, természetesen férfiakkal is, és azt szeretném tudni hogy ha velük beszélgetek esetleg találkozok, de nem akarok lépni feléjük és ezt tisztázom akkor az rághatja e a lelkiismeretemet? :)
köszi nektek
2014. nov. 5. 19:28
11/11 anonim válasza:
Hát ha találkozol is velük akkor igen, megcsalás. Én is szoktam néha chaten beszélgetni emberekkel ha épp olyanom van, de soha eszembe se jutna senkivel találkozni.
Amúgy kérdezd meg a párodat, hogy szerinte megcsalás e, ha a neten megismersz valakit és találkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!