Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleőrülök a kapcsolatomba, mit csináljak?
Attól hogy te nem érzed magad szépnek még lehet hogy ő annak tart. Sőt az is lehet hogy neki bejön az hogy te ilyen vagy.
Pl. a volt pasim egy nagymenő, kigyúrt izom állat, eszméletlen jóképű, folyton bulizik, olyan csávó akit mindenki ismer és nagyon nagy szám volt hogy ő az "enyém".
De hogy őszinte legyen nem éreztem mellette jól magam, mert nem érdekelte a lelkem, és én szakítottam vele.
A mostani barátom nagyon visszahúzódó önbizalom hiányos, sőt még sokkal fiatalabb is nálam, és ezren cseszegetnek hogy minek járok vele, én mégis nagyon szeretem és nem szakítanék vele.
Lehet hogy a barátod is úgy van vele, hogy semmi szüksége egy hideg szépségre, aki csak jól néz ki de belűről kb semmit sem ér. Inkább egy szerethető és aranyos lányt szeretne.
Hidd el sokkal többet érsz mint ezek a kisminkelt "gyönyörű" mű pláza cicák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!