Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mi tevo legyek a baratnommel?
Huhh hosszu lesz de kerlek aadjatok valami javaslatot mert ezt nagyon nehezen viselem.
Baratnom es en 18 evesek vagyunk szeretjuk egymast masfel eve jarunk.
Meg nem fekudtunk le. Petting mar volt de neki nincs akkora szexualis etvagya mint nekem es ritkan talalkoztunk eddig is ,annyira nem is volt alkalom. A csaladjat ismerem es nagyon kedvelnek, baratnom keresere elso szora belementek hogy veluk menjek nyaralni a tengerhez.
Iden felkerultunk egyetemre neki sajat lakasa van en kolis vagyok. A tanulas miatt ritkan talalkozunk es beszelunk, ez heti egyszeri talit jelent, kimegyek hozza beszelgetunk es egyutt alszunk, szex akkor sincs mert allandoan kimerult es faradt. Tenyleg az legutobb harom hetig magas laza volt.
Az osszekoltozesrol az a velemenye, hogy nem szeretne egy fiuval lakni mert az olyan lenne mintha mar hazasok lennenek. Sokszor mondja hogx mennyire jo neki egyedul otthon es hogy van hogy magat sem tudja elviselni.
En egyszeruen elhnyagolva erzem magam. Azt erzem nem is szeret, vagyis hogy kozombos. Mar neki is emlitettem ezt, de szerinte nem vagyok elhanyagolva mert rengeteget tanul es egyszeruen nincs energiaja. Szeretem es megertem ezt , de kozben nekem meg egesz heten hianyzik.
Ugy dontottem a sarkamra allok, mert visszaelt a megertesemmel. Felvetem neki hogy koltozzunk ossze. Ugy erzem akkor meg ossze tudunk melegedni ugy mint regebben, mert moost miintha eltavolodnank es a tnulas miatt ugysem lenne ido hog kulon lakva is ennel tobbszor tallkozzunk. Ha nemet mond akkor viszont ugy latom nincs ertelme ezt eroltetni. Egyszeruen keves nekem ez igy testileg lelkileg.
Egyszerűem csak kérdezd meg. Ezt tudom ajánlani. Ha nemet mond egy olyan indokkal amit nem lehet annak nevezni, akkor mond meg neki h lépsz ha azt látod h ő nem akarja. Mondd meg neki hogy te szereted és hogy sokat vártál arra hogy végleg egymásnak adjátok magatokat. Remélem hogy meglágyul. Ha nem, akkor sajnos.... Tudod a dolgod.
( én vagyok az 1# meg a sokadik válaszoló, kb 4 választ adtam)
"magyarszakos"??? Nem tűnt fel...
-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!