Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25-30 közötti fiúk férfiak miért nem vágynak komoly kapcsolatra miért nem veszik komolyan az akaratos nőket akik adnak magukra?
81%-os
Tisztázzuk, hogy elhatárolódom a kérdezőhöz hasonló nőszemélyektől, de azért azt meg kell hagyni, hogy pl. nálam ott váltál volna alkalmatlanná nemhogy kapcsolatra (azért nem jelen időben írom, mert már nem keresek társat), hanem még egy kósza társalgásra is, hogy úgy fejezed ki magad a saját anyanyelveden, mint valami retardált...
Ki mondta, hogy nem vágyunk? Én is adok magamra férfi szinten, igényesen, stílusosan, sportosan-elegánsan öltözködöm ha megjelenek valahol, persze csak a férfiasság keretein belül, minden gagyi, ratyi vackot nem húzok fel csak mert az "trendi". Ugyanezt várom el egy nőtől is, adjon magára, az ízlésesség keretein belül! A személyiség meg más kérdés, sem a férfiak, sem a nők nem egyformák, mindenkinek más az ideális.
27F
Ahol mindenkinek sok pénze van, ott hidd el pont az számít, aminek te híján vagy: intelligencia, műveltség és tudás/szakértelem.
Könnyű menő vállalkozóként lemenni a falusi diszkóba felszedni egy akármilyen lánykát/nőt. De egy tanult, saját maga által elért gazdagságban élő mondjuk üzletasszony maximum üzletet kötne veled, mert hasznot tud belőle húzni, de mint embertől, sikítva menekülne előled. Mert 2 perc alatt látja, hogy bár sok pénzed van neked is, nem vagytok egy szinten.
Én csak a pénz miatt nem jöttem össze senkivel ha nem éreztem iránta vonzalmat akkor hiába próbálkozott hogy megvesz nekem ezt azt hát én nem vagyok megvehető!
Amúgy nem baj tegnap kicsit ideges voltam nem szoktam ilyeneket mondani általában csak ha nagyon felidegesítenek és annak aki megérdemli nem tartom magamban. Az exemnek üzenem b.meg az anyját mert tönkre tette az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!