Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon undorító dolog volt tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon undorító dolog volt tőlem?

Figyelt kérdés
Van barátom, két hónapja vagyunk együtt de az utóbbi két hétben úgy érzem egyáltalán nem szeretem, sőt bosszant és szakítani szeretnék vele. De ugye szünet volt és nem találkoztunk, és nem akartam neten vagy telefonon szakítani vele, ennyit megérdemel hogy szemtől szembe tegyem. És hát szünetbe elmentünk buliba és picit többet ittunk, táncoltunk és egy srác egyszercsak megcsókolt. És csak egy kis idő után húzódtam el tőle, de akkor le se esett hogy mit tettem. Azóta ezen rágódok, iszonyú bűntudatom van. Barátommal mindenképp szakítani fogok. Nagyon gonosz dolog volt?? Ettől ribi lettem?? Vagy mit kéne most csinálnom??
2014. nov. 4. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Te már nyitott vagy új kapcsolatra,mert lezártad magadban a régit.Éppen csak nem volt még alkalmad közölni vele.Ne rágódj ezen,a r ibanckodás nem itt kezdődik!
2014. nov. 4. 14:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Látjátok ilyenek a mai lányok! Ezért nem kell nekem barátnő, csak szexpartner.
2014. nov. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!