Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ötlet egy hét szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ötlet egy hét szakítás után belemenni egy új kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy szerelem volt az előző viszont se veled se nélküled eléggé elfajult a helyzet a végére, végleg vége lett. voltak már hosszabb (1-2 év) kapcsolataim de azok után mindig szenvedtem, pedig mindig én szakítottam. Most nem tudok sírni összeírtam a rengeteg ocsmány dolgot amit velem tett és nem gyűlöletet érzek hanem undort illetve közönyt. Nem tudom ez az érzés mennyire fog változni? Lesz rosszabb? Sírni nem tudok, nem is akarok. Elég labilis vagyok de az új fiú iránt érzek valamit
2014. nov. 4. 00:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó tette az volt, hogy összerugdosott a földön és leköpött :)) Azért mert nem voltam hajlandó hozzáköltözni. Ilyen SOHA!! nem történt velem így igen, úgy érzem van bennem egy törés amit semmi nem fog tudni helyrehozni vele kapcsolatban. Az ilyen szerintem nem lelkitárs mert csak magát szereti kizárólag.
2014. nov. 4. 00:20
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocs a hibakert,Kis kepernyos teleofnrol irok.tele van hibakal,de aki elakarja olvasni az eltudja,komolyan bocs:)
2014. nov. 4. 00:20
 13/18 A kérdező kommentje:
nem baj :))) elfogadom amúgy a válaszokat hisz számítottam erre is a kérdés kiírásakor
2014. nov. 4. 00:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire agressziv vadallat akkor mar regen ott kellet volna hagynod.
2014. nov. 4. 00:21
 15/18 A kérdező kommentje:
Mondom nem történt ilyen korábban...
2014. nov. 4. 00:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Gondolom a verekedes elott azert szeretted,hiszen nemvolt eroszakos megnyilvanulasa...Ilyet kilepek,majd berepek dolgot akkor se csinalok....Max nagyon titokba...
2014. nov. 4. 00:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy undort érzel. Gusztustalan egy lény, az már biztos!

Hogy rib@@nc vagy-e? Nem. Csak keresed a boldogságot, de ne akard azt mindenáron. Várd ki!

Egy "egészséges" kapcsolat, "egészséges" emberekkel, amikor véget ér óriási űrt hagynak maguk mögött. Egy bekebelezhetetlen ürességet, ami fájdalmas, kínlódó és borzasztó. Ezt csak az tudja, aki volt valaha szerelmes, és utána kidobták, megcsalták, megalázták vagy csak egyszerűen elváltak egymástól békében.

Ideig-óráig rossz, sőt, elviselhetetlen, de utána ez az űr tapasztalattal, optimizmussal (olykor pesszimizmussal), és új kihívásokkal távozik az életünkből.

Kérdező! Téged megaláztak, megbántottak, talán életedben először ilyen mélységesen. Te voltál az, aki szakított, aki búcsút intett minden egyes szakításkor, és valóban, ehhez is erő kell, még több, mint egy elhagyottnak. Nem tudsz sírni? Nincs miért! Egy könnycseppet nem érdemelne. De ettől függetlenül szerelmes voltál ( vagy csak a szerelem érzésébe, de ezt majd évek múltán fogod megtudni) ami arra enged következtetni, hogy ezt a kapcsolatot, a bántalmakkal, sérelmekkel együtt meg kell gyászolnod.

Új kapcsolatba nem léphetsz "betegen". Ezt úgy értem, hogy amíg magadban nem rendezed le az elmúlt időszak eseményeit, addig nem tudsz továbblépni, illetve megrekedsz egy szinten, amit nem tudsz túlnőni.

Hagyj magadnak időt! Ha így cselekszel, akkor garantált , hogy egészségesen fogsz majd egy friss kapcsolatba lépni, amiben már te is bölcsebb leszel. Sírd ki magad, hisztizz, rúgj, csapkodj, mindegy. Tedd amit az ösztöneid súgnak.

Hogy mit csinálj? Én a te helyzetedben biztos, hogy időt kérnék tőle, 2 hónapot legalább. Ismerkedj, keress új hobbit, új barátokat, ismerősöket. Menj ki a szabadba, elmélkedj, olvass verset vagy regényt, érezd jól magad. A világ szép. Ne hagyd magad begyepesedni. :) Na meg aztán kiderül, hogy a srác mennyire kitartó. Ha képes érted várni 2 hónapot, akkor az már jó jel, nem? :))) Sok sikert!

2014. nov. 4. 01:04
 18/18 anonim ***** válasza:
nagyon nagy szerelem lehetett főleg ha 1 hét után más után kajtatsz.igen ilyen az igazi szerelem 1 hét után nem is érdekel..de ilyen szempontból viszont jó mer nem szeretted igazan könnyen felejtesz..mer a szerelem az igaz mindent kibír..
2014. nov. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!