Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem elakarja fogadni egy fővárosi állást. Én ez nem akarom, de nem hallgat rám. Mit tegyek?
Budapest szomszédságában élünk elég nehéz anyagi körülmények között. Én kb. minimálbérért dolgozom a feleségem most térne vissza GYED-ről szóval jól jönne egy állás. Viszont ez a fővárosban lenne. Biztonságos környéken, viszont nem ismerném a kollégáit. Lehet,hogy majd rányomul valami fővárosi nyomorék. Mondtam neki, hogy nem engedem, hogy elfogadja de ezen kiakadt és azóta (pár napja) alig szól hozzám. Mit tegyek?
38/F
29/N
hát annak ellenére, hogy főváros környékén laktok elég vidéki a gondolkodásod... "fővárosi nyomroék"?
rengeteg nő ingázik be Pestre és bátran állíthatom, a legtöbb nem csalja meg a férjét.. ha meg igen, annak sem az az oka, hogy a fővárosban dolgozik...
amit jó ha tudsz: a bizalmatlankodással csak rásegíted, hogy fontolgassa a megcsalást... legyél vele msotanában kedves, hiperszuper jó pasi, hogy újra belédbolonduljon, és ha rá is nyomul valaki, észre sem fogja venni!;)
Hanegy nyomorék elszedi tőled akkor annyitnis ért a.csaj... Ha meg lelép, mert nem törődsz vele, akkor meg is érdemled. Kb ez a két szabály.
Kell a pénz, vagy el tudodntartani? Ez meg a kérdés...)
Engem biztos hogy nem tartana vissza egy pasi sem. Miért nem engeded? Miért nem bízol benne?
Lehet hogy rányomul, mert benne van a pakliban, de ha szeret, akkor nem fogja érdekelni.
Szerintem hagyd hogy ő döntsön, érted is teszi, meg a gyereketekért is! Magáért, ha egyedül lenne, lehet hogy nem hozna ekkora áldozatot!
Ergo...örülj hogy hozzád ment. Ha az én pasim lecsekkolná a kollégáimat stb, biztos hogy visszaküldeném anyucihoz és őt ellenőrizgesse!!
Gondolkodj ezen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!