Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 50/F vagyok. Van feleségem meg barátnőm is. De egy ideje érdekel egy másik lány is.
A feleségemmel elhidegültünk egymástól,nem jelent már semmit sem, viszont anyagilag függök tőle. A barátnőmmel se az igazi.A farkam se áll úgy,mint az új lányra.Folyton arra gondolok,amikor szeretkeztem Vele.barátnőm közel sem tud olyat kihozni belőlem,mint az új. Ha csak meglátom,nézem,pedig mások is vannak ott,már áll és el kell mennem kiverni. Nem tudok egyszerűen odafigyelni miatta,mit csinálok. Folyton tévesztek meg zavarban vagyok. Elvileg hozzá odaköltözhetnék,egyedül él,viszont nem tudom,hogy Ő komolyan gondolja-e velem és élne-e együtt velem.(Kb 20 év a korkülönbség,de ezt nem lehet érezni,ha Vele vagyok és látni se nagyon.)Valahogy az az érzésem,hogy jól meglennénk együtt. Picit tartok a visszautasítástól.Az a baj,hogy a jövedelmemből nem tudok megélni,ezért is vagyok a feleségemmel.Tudom,hogy nincsenek anyagi problémái az új lánynak,de mégis olyan kellemetlen a helyzetem. Olyan kellemetlen lenne megmondani Neki,hogy segíenie kellene anyagilag,ha együtt élnénk. Hogy tudnám ezt kideríteni Rőla,úgy,hogy nem direktbe kérdezzek rá? A barátnőm előtt meg lebuktam, még együtt vagyok vele valamennyire.
Volt már valaki ilyen,vagy hasonló helyzetben?
Szerintem felejtős. Én biztos nem költöznék össze minimális ismeretség alapján senkivel, ha ez lenne az ára a kapcsolatnak, akkor inkább hagynám. Őszintén szólva nem vennék a nyakamba senkit. És ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezzük, akkor mi van?
Mondjuk én eleve nem jönnék össze olyannal, aki nem független, szóval még az is lehet, hogy bevállal, de nagyon felelőtlennek tartanám. Mindkettőtök részéről.
Mi az oka, hogy 50 éves férfiként nem tudtál/tudsz anyagi függetlenséget teremteni magadnak?
Én nőként sem szeretnék úgy együtt élni egy férfival, hogy ne tudjam önállóan eltartani saját magamat, és anyagilag tőle függjek (leszámítva esetleg, amikor a közös gyerekünkkel vagyok otthon gyesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!