Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok. Ti havonta mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Ti havonta mennyit költötök magatokra?

Figyelt kérdés
ruha, kozmetika, fodrász, körmök,
2014. nov. 3. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:

kozmetika, fodrász, körmök - 0 Ft

ruha - eléggé sok pénz :D

2014. nov. 3. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Sokat, de anya fizeti, nem számoltam össze és nem is akarom xd 16/l
2014. nov. 3. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem járok fodrászhoz, kozmetikushoz és körmöshöz, de a hajfesték és a kozmetikumok azért belekerülnek párezerbe. Ruhára meg én is elég sokat:D
2014. nov. 3. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Én kb. 2-3 havonta járok fodrászhoz, az 4-5 ezer forint. Körmeimet nem szoktam megcsináltatni, mert egyszerűen zavar, kozmetikushoz nem járok, mert a szőrtelenítést meg tudom oldani magamnak is. Ezen kívül ugye rendszeresen vásárolok sampont, tusfürdőt, dezodort, arctisztítót. Parfümöt kb. félévente vagy annál is ritkábban.

Ruhát akkor veszek, ha szükség van rá, valamint évszakonként maximum 2-3 új darabot, azokat is normális árkategóriában.

Egyébként igényes nő vagyok, de vannak fontosabb dolgok az életemben, mintsem hogy egész nap a külsőmmel legyek elfoglalva.

2014. nov. 3. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Fodraszhoz ritkan megyek, derekig ero festetlen hajam van, ezzel nem kell havonta menni, kozmentikushoz nem jarok, mukormom nincs.

Ruhat nem veszek minden honapban igy is annyi van eleg lenne egy eletre, de taplalek kiegeszitokre, kajara sokat koltok. :) 50ezer siman elmegy havi szinten, a dolgaimra.

2014. nov. 3. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:

ruhát ritkán szoktam venni, kb félévente, de akkor azért jónéhányat :)

kozmetikus kb 1000 Ft

fodrászhoz kb 3 havonta járok, az 2000 Ft

körmöket unokatesóm csinálja meg ingyen :)

17/L

2014. nov. 3. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Gondolom ez is egy olyan kérdés, hogy mi leírjuk, te meg majd a válaszodban, hogy az semmi és a csajok semmit sem csinálnak, de te a kondiban erőlködsz stb...
2014. nov. 3. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Fodrász: 2 havonta 3500 Ft.

Ruha: fél évente 10-15 ezer körül (farmer, póló, pulóver), ha minden jól alakul éppen, akkor max. 20000 (és akkor már pl. elhasználódott fehérneműt is cserélek, vagy megsarkaltatok pár cipőt).

Kozmetika: havi 5000 átlagban, ez lehet 2-3000, de 10000 is, de amikor ennyit költök, akkor amit vettem, már több hónapos adag, így jön ki a havi max. 5000, és ebben a smink is benne van, plusz krémek, dezodorok, ilyenek.

Manikűrösre nem költök.

2014. nov. 3. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:

kozmetika fodrász körmök: 0 Ft xd

ruha: elképesztően sok pénzt :D (ma 20k-t költöttem) xd

2014. nov. 3. 20:47
 10/10 anonim válasza:

Műköröm, műszempilla, kozmetikus havonta 8-10e ft.

Fodrász 2 havonta 3-4e ft.

Szolárium kb. havi 3x, ennek az árát nem tudom, bérletem van.

Szoktam még úszni járni és utána szaunázok, ez kb. havi 5e ft.

Ruhákat nem veszek olyan hű de sűrűn. Én inkább fehérneműre költök sokat és cipőre/ táskára. Nagyjából minden hónapban veszek táskát, cipőt 2 havonta mondjuk.

Fehérneműt akkor amikor meglátok valami nagyon szépet.

A többi kozmetikai cuccot nem tudom.

27/ N

2014. nov. 3. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!