Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Honnan tudjam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Honnan tudjam, hogy kapcsolatot, vagy szexet akar? 17L

Figyelt kérdés
sokan próbálkoznak, hobbim a fiúk agyának húzása egyre jobban és jobban, de ő valahogy más.. ő SE kapott még meg, félek, hogy beleszeretnék de nem akarok csalódni.
2010. jan. 26. 20:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt is ird le hogy találkoztatok e már e esetleg és mikről beszélgettek.
2010. jan. 26. 21:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy normálisan válaszoltál talán te nem értettél félre. általában a farka irányítja, voltak kedves megszólalásai amikor kettesben maradtunk, (az utcán vártunk valakit) azt mondta h azon kevés lányok közé tartozom akikkel jól érzi magát ruhában is, kb hetente más lányokat visz fel magához. 21éves. amikor ivott elég erős célzásai voltak pl aludj nálam, leszeretnék veled feküdni, de utána mondta hogyha vele találkozom ne öltözzek ki mert nem szeretne olyat tenni amit később megbán. egyszer majdnem megcsókolt, de elhúztam a fejem azzal az indokkal, hogy szerintem nekem többet jelentene mint neki.
2010. jan. 26. 21:19
 13/13 A kérdező kommentje:
91százalékos 21:12es ettől a választól féltem leginkább talán azért mert sok benne az igazság.
2010. jan. 26. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!