Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Honnan tudjam, hogy kapcsolatot, vagy szexet akar? 17L
Figyelt kérdés
sokan próbálkoznak, hobbim a fiúk agyának húzása egyre jobban és jobban, de ő valahogy más.. ő SE kapott még meg, félek, hogy beleszeretnék de nem akarok csalódni.2010. jan. 26. 20:43
1/13 anonim válasza:
Szexet biztosan akar, hülye kérdés h kapcsolatot vagy szexet... am ha húzod az agyát és nem hagy ott a fаszba akk lehet h komolyan gondolja.
Am minek húzod a srácok agyát? Élvezed? Rem kifogsz egy olyat aki majd jól átbаsz!!! Megérdemelnéd!
2/13 anonim válasza:
Én meg remélem egy olyat találsz, akibe szerelmes leszel és jól megbasz, majd ott hagy, hülye p*csa.
3/13 A kérdező kommentje:
a tiltott gyümölcs a legédesebb, mint tudjuk. Ez egy játék. És én is csak akkor játszom ha a másik fél is benne van. Különben ha már meg akar kapni akkor ne egy csettintésre drága...
2010. jan. 26. 20:50
4/13 anonim válasza:
Aha, valszeg a srácok abban vannak benne, hogy egy kicsit tipliznek érted, aztán megkapnak.
Ez egy olyan játék, aminek ők nem tudják a játékszabályait.
Egy beképzelt ribanc vagy, semmi több. Remélem, legalább jól nézel ki ha már a belsőd egy selejt termék.
5/13 A kérdező kommentje:
Félreértesz, akiről tudom, hogy semmi esélye, olyannal nem játszom, mert mást se szeretnék megbántani.
2010. jan. 26. 20:57
6/13 anonim válasza:
hülye vagy...
vagy engedsz neki vagy nem
21/L
7/13 anonim válasza:
Ez a csaj egy támadó menyét... és most ebből hogy szűrjük le hogy mitakar?
8/13 A kérdező kommentje:
általánosságban. menő srác értelmes jól néz ki, rossz fiú, megkap akit akar.nem szeretnék azok közé a lányok közé kerülni.
2010. jan. 26. 21:12
9/13 anonim válasza:
Ha félsz attól, hogy megbántanak, akkor te nem húzod a fiúk agyát, szimplán rettegsz attól, hogy kötődj valakihez, érzelmet mutass ki, és sebezhető légy. Ezzel annyit érsz el, hogy mindenkit elüldözöl magad mellől, és magadat is becsapod. Ha bátor vagy engedsz neki, ha továbbra is begubózol, akkor húzd csak tovább.
10/13 anonim válasza:
Nem szép dolog az emberek érzéseivel játszani,de szerintem kapcsolatot ha nem volt sok barátnője,és nem is a farka irányitja az agya helyett biztos hogy egy normális kapcsolatra vágyik. Mesélj a srácról és megmondom mit akar..azért segitek neked mert engem is húzott egy csaj és fülig szerelmes voltam belé 3 hónap után megmondta hogy bocs de ő csak lelki társra vágyik. Összeroppantam lelkileg ...pszichiáterhez kellet járnom miatta.Irj teháta srácrol,hogy viselkedik ilyenek és megmondom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!