Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal akinek több öngyilkossági kísérlete volt?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 21:42
11/15 anonim válasza:
Hogyne, egy ideig jó a támasz, aztán meglehet unni, hogy állandóan negatív és nem hisz önmagában.
12/15 anonim válasza:
Egy ilyennek pszihológus kell, nem udvarló.
13/15 anonim válasza:
Olyan nincs h valakinek több öngyilkossági kísérlete is volt, csak vannak hisztis emberek.
14/15 anonim válasza:
Nekem van egy barátnõm, aki egyszer megpróbálta, majd egy darabig vagdosta magát, mikor kidobta a pasija, akibe olyan szerelmes volt, hogy mikor összejöttek annyira megváltozott a kisugárzása, hogy sokkal szebbnek tünt mint elõtte.Pedig nekem akkor is tetszett.Aztán kidobták, elég csúnya módon.Nagyjából 2 hónapig voltam a támasza, én vettem rá, hogy abbahagyja a vagdosást.Aztán úgy döntöttem elmondom mit érzek iránta.Elküldött a francba.Hiába voltam ott neki, mondta, hogy õ is szeretné megpróbálni, de olyan helyzetekben láttam, olyanokat tudtam meg róla, amit nem szeretne elmondani még a párjának se, mert más szemmel nézne rá.Nem akarta elhinni, hogy úgy ahogy van szeretem.Egy párszor még beszéltünk, azóta semmi.Én csak annyit mondok, hogy szép dolog valakinek a támaszának lenni, azt érezni, hogy valakinek rád van a legjobban szüksége, de ezt az egészet soha többet nem csinálnám végig, még ha pozitív végeredménye is lenne.
15/15 anonim válasza:
nekem nem egy-két ilyesmi ismerősöm van.
a tapasztalatok alapján: nem.
még barátként is nehéz ott lenni mindig,és mindig támogatni,nagyon lehúzza egy idő után az embert.már pedig több kísérlet esetén nyilván komolyabb gondok vannak...szal,nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!