Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csapó indul! Forgjon a film?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csapó indul! Forgjon a film?

Figyelt kérdés
A pasim mostanában azzal nyaggat: "Mi lenne, ha felvennénk, ahogy szexszelünk?" Nem tudok dönteni, mivel bevallom, (amit neki is megmondtam) hogy nekem nem nagyon fekszik az ilyen dolog! De ő újra és újra felhozza, mert nagyon szeretné, és szabályosan tűzbe jön már magától a gondolattól is! Lányok, ti mit csinálnátok? Belemennétek?
2010. jan. 26. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
hát ha akarod magad látni redtube-on akkor igen
2010. jan. 26. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Két dolog jut eszembe. Én nem tudtam a szexre koncentrálni közben. Aztán később, amikor szakítottunk, és új fiúm volt, a régi pasim visszaélt a felvétellel.

Nem az a lényeg, mi mit írunk, te hogy érzed. Téged is tűzbe hoz? Milyen érzéseid vannak akkor, amikor erre gondolsz. Semmit ne tegyél olyat, ami neked rossz érzés!

2010. jan. 26. 19:03
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, én is ettől félek a legeslegjobban, ha esetleg szétmennénk, szépen visszaélne vele... plusz olyan érzésem lenne, mintha valaki "figyelne"...
2010. jan. 26. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
ugyanez volt velem és ezzel zsarolt...semmi sem tart örökké,de lehetsz a netszex csillaga!ne tolj ki magaddal...tapasztalatból mondom...:)
2010. jan. 26. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csak akkor mennék bele ha megbeszélnénk előre hogy visszanézés után közösen töröljük a videót. Mondjuk én az a típus vagyok akit nem hoz lázba ez a dolog. Visszanézni nem is lennék képes, belegondolni is rossz... F/18
2010. jan. 26. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
én akkor mennék bele ha az én készülékemmel vennénk fel és utána télleg törölnénk az egészet... Nem vagyok ennek a híve... a barátodnak mondd meg: inkább élvezze amit csinál és ne nézze...
2010. jan. 26. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne menj bele! A volt csajommal csináltunk egy ilyen videót, de mikor szakított velem, megfogadtam, hogy visszaélek a kazettával(ugyanis nálam maradt a felvétel). A mai napig a szekrényemben őrzöm a cuccot, és még mindig nem vagyok biztos abban, hogy egyszer nem fogom feltölteni valahova a filmet bosszuból. Melesleg, mikor mi ezt a vidót készítettük, nagyon szerettük egymást, sőt! Imádtuk egymást. Teltek múltak a hónapok, és ő dobott engem valaki másért. A bosszú gondolata még mindig a fejemben van. (Csak jó tanácsból mondtam el a történetemet)
2010. jan. 26. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

19:25-el értek egyet. Visszanézni maamat, amint... fúj.. hátborzongató! Most leskelődjek? Magamat? Neeem....

Férfiról van szó. Most meg belőlem beszél a kisördög, mint az előttem szólóból, nekem is tanulság kedvéért: ha egyszer is belemész csak így tedd meg:

1 Csak a te készülékeddel (telefon, kamera, fényképezőgép, akármi)

2 Csak te nyúlhatsz hozzá

3 Utána megnézitek és egyből törlöd

4 Egyszer sem veszíted el szem elől a készüléket. Nem mész ki a wc-re, nem, szöszmötölsz utána hátat fordítva, öltözködve, stb.

Az emberben bújkáló kisördögnek egy cseppnyi kreativitás is elég: pillanatok alatt áttölti, elküldi magának a file-t, vagy írásvédetté teszi, esetleg átmásolja gyorsan más mappába, aztán az első adandó alkalommal ezt a biztonsági másolatot tölti át. Szóval csak nagyon óvatosan és körültekintően!

2010. jan. 26. 21:31
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!!!
2010. jan. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!