Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Az ha a barátnőtök tele van életkedvvel és sokat fogalalkozik a barátaival(akiket nem ismertek és elméletileg nem is tudtok róluk)emiatt kicsit rosszul is érzitek magatok,mintha elhanyagolna vaaagy ha szomorú,bár mosolyog,de tudjátok,hogy belül fájdalmai vannak(lelki)?
Szerintetek melyik a jobb?
Remélem elég érthető..:/
2010. jan. 26. 18:56
1/4 anonim válasza:
Sztem az 1. egy kicsit jobb de az kicsit zavaró tud lenni.
2/4 anonim válasza:
Én az utóbbihoz tartozom.Nincsnek barátaim csak ismerőseim, a párom szeret emiatt persze boldog vagyok,de sokszor érzem magam magányosnak,mert félek, hogy elveszítem illetve nekem nincs kivel beszélgetni és eljárkálni.Sokat szomorkodom és sírok.De ez van, a párom már megszokta és elfogad így ahogy vagyok, kicsit sajnál,de nem tud mit tenni.Neki vannak haverjai,de igazi barátai nincsenek,de ő ezzel nem igazán foglalkozik.AMúgy így is el tudunk hülyülni és nevetgélni, szóval csak felfogás kérdése.
3/4 A kérdező kommentje:
Az én barátnőm e két véglet között csapong és én valahogy sosem érzem magam teljesen jól :(
Egyszer azért,mert úgy érzem elhanyagol és nem is vagyok fontos neki,máskor mert szomorú és az neki is rossz meg nekem is,mert megint nem figyel rám,hanem más dolgok foglalkoztatják és mintha én nem is számitanék.
2010. jan. 26. 19:38
4/4 anonim válasza:
Lehet nem is számítsz???Miért nem mondod el neki mi zavar téged?Én a barátommal vagyok majdnem így de megbeszéltük és bizonyította,hogy legalább annyira fontos vagyok mint a barátai.Elmondtam neki,hogy nem egy kisállat vagyok akihez csak akkor fordul ha baja van és egyébként meg a barátai a mindenei.Aztán próbálta erőltetni,hogy legyek jóba a barátaival is és mostmár mint egy rendes kiskutsát hord magával barátozni is:)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!