Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne egyedül?
Nemtudom, hogy kell e nekem kapcsolat...
Mindig is magányos tipus voltam, kötöttségek nélkül, elég későn érő.
Van barátnőm, szerelmes vagyok belé, nagyon! Szeretem!
mégis aztérzem ,hogy vágyom a szürke 7 köznapjaimra.
Nagyon hiányzik ,és imádok vele lenni, de olyan érzés mintha valahogy egyedül nekem minden jobban menne....
Mióta összejöttem vele, kisiklott az életem a kezemből, alkalmi munkából élek, mellette tanulok, és egyszerűen nicns célom már...nicns ami motiváljon nicns semmmi
eddig azvolt, találjak egy végre normális csajt. megvan...naésmost...nicns semmi....unatkozok, hiába dolgozom magam hullafáradtra, mégis valami hiányzik az életemből.
Haverok vannak, velük is el-eljárok, 7 végente barátnőzök, 7 közbe meló, meg suli.
Zavarosnak tünhet, de egyszerűen semmi nem oylan mint akkor mikor egyedül voltam, mintha megváltozott volna minden, semmi sem a régi...
A barátnőmért odavagyok, ő is értem.
Körforgás az életem:
Munka, suli, haverok, barátnő, buli.
Ennyi egy hetem, és ismétlődik, nicns benne semmi új, semmi nincs semmi, ami motiváljon, mert sporolni nemtudok, amit megkeresek az mind elmegy a csajra, meg a sulit is fizetni kell. Dolgozok azért hogy 0-n legyek.
nem is keveset...
Nem érzem jol magam, hiába van emg "mindenem" lehet hogy eza baj, hogy minden megvan, ésnincs cél, nicns ami hajtson?
Találd meg önmagad...
Keress rendes melót és becsüld meg,hogy van aki szeret.
Annyira tudlak sajnálni.
Én bezzeg mit meg nem adnék, ha lenne egy normális, kedves, imádnivaló barátnőm.
Próbáltál már a barátnőddel ezekről a dolgokról beszélni?
Ha igazán szeretitek egymást, akkor mindent megbeszéltek egymással és mindenben támogatjátok egymást, ha másképp van, akkor az már régen rossz.
A másik, nem biztos, hogy a barátnőd az oka a szürke napoknak.
23:53
én is így voltam mint te, és nemértette azokat az embereket akik a párjukról pocskondiáznak, meg nyüszögnek...aztán fordult a kocka...
Elolvastam, és úgy érzem, a magány hiányzik az életedből.. na nem a magányosság, hanem az, hogy lehetőleg mindennap egy kicsit-(majd érzed, mennyit igényelsz) legyél egyedül.
Ezt ismerem, hasonló vagyok én is, jó pár rokonom, ismerősöm ilyen beállítottságú, introvertált, meditatív.
De szerintem elemi emberi igény lenne, mindennap egy kicsit egyedül lenni, 10-20- 30 percet - ami megoldható. Akkor nem kell senkihez alkalmazkodni, lehet szemlélődni, és az nagyon pihentető. Lehet ez csavargás is - de egyedül.
"A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószereket." Úgyhogy szokjál rá valamire.
Na jó, ez csak vicc volt, ne nyúlj semmi ilyenhez.
Komolyan:
Valami biztos van ami érdekel. Most ezt a monoton napok miatt érzed így. Csinálj valami olyat barátnőddel/barátokkal, amit azelőtt még nem csináltatok. Szakadj ki a mókuskerékből. Tűzz ki olyan célokat amiket könnyű megvalósítan, késsőbb megpróbálhatsz nagyobb falatokat is. Új programoknak olyanokat ajánlok, amik alatt sok adrenalin termelődik a szervezetben. Valami extrémet, pl. menj el quadozni, 8-10 ezer Ft-ért már quadozhatsz 1-2 órát. Ez csak egy tipp, nem tudom szereted-e az ilyesmit. Nekem nagyon sokat segít az adrenali. DH-zok. A bukósisak kizár minden problémát a fejemből, az adrenalin hatására érzem hogy igazán élek. Utána újult erővel vetem magam a problémáim megoldásába.
Remélem javul a helyzeted, az élet rövid ahoz, hogy tartósan sz@rul érezd magad!
(23F)
Szopás, de ez a valóság. Ma nagyon sok ember kénytelen szar munkát végezni, mert nincs jobb. Üres, szürke rutin az életük.
Ha pedig nem lenne nőd, akkor még amiatt is szenvednél, úgyhogy néha állj meg egy-két percre és szedd össze azokat a dolgokat, amik értékesek és fontosak az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!