Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne egyedül?
Nemtudom, hogy kell e nekem kapcsolat...
Mindig is magányos tipus voltam, kötöttségek nélkül, elég későn érő.
Van barátnőm, szerelmes vagyok belé, nagyon! Szeretem!
mégis aztérzem ,hogy vágyom a szürke 7 köznapjaimra.
Nagyon hiányzik ,és imádok vele lenni, de olyan érzés mintha valahogy egyedül nekem minden jobban menne....
Mióta összejöttem vele, kisiklott az életem a kezemből, alkalmi munkából élek, mellette tanulok, és egyszerűen nicns célom már...nicns ami motiváljon nicns semmmi
eddig azvolt, találjak egy végre normális csajt. megvan...naésmost...nicns semmi....unatkozok, hiába dolgozom magam hullafáradtra, mégis valami hiányzik az életemből.
Haverok vannak, velük is el-eljárok, 7 végente barátnőzök, 7 közbe meló, meg suli.
Zavarosnak tünhet, de egyszerűen semmi nem oylan mint akkor mikor egyedül voltam, mintha megváltozott volna minden, semmi sem a régi...
A barátnőmért odavagyok, ő is értem.
Körforgás az életem:
Munka, suli, haverok, barátnő, buli.
Ennyi egy hetem, és ismétlődik, nicns benne semmi új, semmi nincs semmi, ami motiváljon, mert sporolni nemtudok, amit megkeresek az mind elmegy a csajra, meg a sulit is fizetni kell. Dolgozok azért hogy 0-n legyek.
nem is keveset...
Nem érzem jol magam, hiába van emg "mindenem" lehet hogy eza baj, hogy minden megvan, ésnincs cél, nicns ami hajtson?
kedves 11-eske, tudunk valamiben segíteni?
Ez a hely a neten, azért van, hogy segítsünk egymásnak, önzetlenül, ingyen. Ez nagyon ritkán sikerül, sokszor veszekedésbe torkollik, de eredetileg azért van. Néha úgy érzem, felesleges ez az egész, annyira nem lehet így segíteni. Máskor pedig látni, valami kis segítség mégis létrejött. Néha elkeseredünk, mert úgy érezzük, nekünk nem segíthet senki, semmi. Akkor az segít nekünk, talán mi tudunk viszont segíteni.
Ha valaki megpróbálja körvonalazni , ami miatt rosszul érzi magát, akkor megpróbáljuk megérteni. Ez megint csak töredékesen sikerül, de mégis valójában mindenki ez szeretné. Megérteni a másikat, segíteni.
Irigyléssel és lenézéssel ezt nem lehet megtenni. Empátia kell hozzá, pár sorból megérezni hol van elakadva a kérdező, mi zavarja, mit nem ért. Néha kívülről lehet olyat látni, amit belegabalyodva nem látunk. Segíteni kell egymásnak, az jó. Akkor „működik” a Vigasztaló.
Ha neked is tudnánk, az is jó lenne.
-anonimanna-
ma 09:05!
Nincs semmi bajom a kérdezővel. De hagy legyek már irigy a "problémájára". Tudom, hogy miért van ez az oldal... Nekem, ha csak ennyi gondom lenne, egy nagyon boldog ember lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!