Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk elgyengültök néha és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk elgyengültök néha és vágytok ezekre?

Figyelt kérdés
Fiúk nektek is van olyan, hogy gyengébbnek érzitek magatokat? Akkor jönne a barátnőtök, oltalmazna, megvédene. Főzne nektek cukros tejet, odabújhattok hozzá. Kitekeri nektek az uborkás üveget. A karjaiba vesz, hogy érezzétek az erejét.

2014. nov. 2. 18:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
lol
2014. nov. 2. 18:23
 2/18 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mit érzel? :D
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
En arra vagyom ha beteg vagyok akkor kicsit apolgasson de rra nem hogy kinyissa az ubis uveget :D
 4/18 anonim ***** válasza:
ez tetszene, ha lenne barátnőm
2014. nov. 2. 18:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Karjaiba vesz, hogy érezzem erejét... hát, ha annyi ereje lenne, hogy a 195 centimmel és 92 kilómmal csak simán felkapna, én őszintén félnék tőle... :D
2014. nov. 2. 18:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez jó, de ezzel a nők visszaélnek ám kérem szépen. Egyszer hazamegyek és látom, hogy Lacival izzad az ágyon, majd jön a hülye szöveg: "Nem voltál eléggé férfi!"
2014. nov. 2. 18:25
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
Néha de ilyenkor kimegyek az erdőbe, megölök pusztakézzel egy medvét és máris férfinak érzem magam.
2014. nov. 2. 18:27
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Most például jól esne, ha leszopna egy lány. :)
2014. nov. 2. 18:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Nőre vágynak,nem terminátorra...
2014. nov. 2. 18:29
 10/18 anonim ***** válasza:

nem az ereje kell ,hane gondoskodása.

Ha hulla fáradt vagyok ,mert egész nap húztam az igát, és valami fini meleg kajával vár. na az minden pénzt megér

2014. nov. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!