Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elgyengültök néha és vágytok ezekre?
Figyelt kérdés
Fiúk nektek is van olyan, hogy gyengébbnek érzitek magatokat? Akkor jönne a barátnőtök, oltalmazna, megvédene. Főzne nektek cukros tejet, odabújhattok hozzá. Kitekeri nektek az uborkás üveget. A karjaiba vesz, hogy érezzétek az erejét.2014. nov. 2. 18:22
3/18 anonim válasza:
En arra vagyom ha beteg vagyok akkor kicsit apolgasson de rra nem hogy kinyissa az ubis uveget :D
5/18 anonim válasza:
Karjaiba vesz, hogy érezzem erejét... hát, ha annyi ereje lenne, hogy a 195 centimmel és 92 kilómmal csak simán felkapna, én őszintén félnék tőle... :D
6/18 anonim válasza:
Persze, ez jó, de ezzel a nők visszaélnek ám kérem szépen. Egyszer hazamegyek és látom, hogy Lacival izzad az ágyon, majd jön a hülye szöveg: "Nem voltál eléggé férfi!"
7/18 anonim válasza:
Néha de ilyenkor kimegyek az erdőbe, megölök pusztakézzel egy medvét és máris férfinak érzem magam.
8/18 anonim válasza:
Most például jól esne, ha leszopna egy lány. :)
9/18 anonim válasza:
Nőre vágynak,nem terminátorra...
10/18 anonim válasza:
nem az ereje kell ,hane gondoskodása.
Ha hulla fáradt vagyok ,mert egész nap húztam az igát, és valami fini meleg kajával vár. na az minden pénzt megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!