Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nincs barátnője egy ilyen tökéletes srácnak?

Figyelt kérdés
Magas, izmos, jóképű. Mindenki szerint külsőre tökéletes. Aztán a belső tulajdonságai szerint is az, mert udvarias, művelt, okos, kedves, segítőkész, intelligens, rendes, és igényes is, egyszóval nem lehet belekötni. Ja és mielőtt vki szerint máshogy lenne a nőket szereti.
2014. nov. 2. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Homo- vagy aszexuális, esetleg alkalmi kapcsolatai vannak olyan lányokkal, akik nincsenek benne a baráti körében.
2014. nov. 2. 17:31
 12/16 Bad G-Sus ***** válasza:
55%
ha vki nem vicces az mehet a kukába
2014. nov. 2. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha és amennyiben ez mind igaz, és nincs semmilyen difije (meglepne) akkor egész egyszerűen azért nincs, mert nem akar barátnőt.
2014. nov. 2. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:
azért mert valaki helyes nem biztos, hogy kapós is. nyilván a pasinak kell próbálkoznia nem a nőnek,és lehet hoy nem mer kezdeményezni, nincs elég önbizalma. attól még hogy helyes nem biztos, hogy magabiztos is...vagy egyszerűen csalódott mondjuk..vagy most nem akar senkit, vagy túl érzelmes típus, hogy vár egy olyanra aki télleg meg is fogja lelkileg is.
2014. nov. 2. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:
gondlom kiábrándult a női nemből, úgy mint én. Azóta csak én létezem, én vagyok az első az életemben, mindenki más csak 2. lehet.
2014. nov. 2. 21:21
 16/16 anonim ***** válasza:
15 már ne is haragudj, de elég nagy idióta voltál ha eddig nem így éltél. Senki nem képes egészséges normális és működő kapcsolatot kialakítani míg nincs rendben saját magával.
2014. nov. 2. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!