Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontott életem szerelme?
Figyelt kérdés
Van egy pár éves kapcsolatom, de sajnos nemnormális hülye voltam, és olyan dolgot tettem, amit ha megtudna soha többet nem beszélne velem. Napok óta félek nem tudok aludni emiatt rosszul is vagyok... Nem merem elmondani, mert tudom, hogy elveszítem, amit nem bírnék ki... De azt is tudom, hogy nem élhetek hazugságban.. Széthullik az életem? Egyetlen rossz döntés miatt? Mit tehetnék?2014. nov. 2. 15:05
11/20 A kérdező kommentje:
Mert a barátommal is sok konfliktusunk volt mostanában. Mindenen összekaptunk. Annyit hibáztam, hogy pár napja a legjobb barátomnál vagyok. Amikor elmondom neki akkor talán bántana is.. De akkoris szeretem.. Nem tudom haza menjek e egyhamar.. Nem érdekel ha esetleg megüt, csak ne veszítsem el..
2014. nov. 2. 15:17
12/20 anonim válasza:
Pff, na most már segíteni sincsen kedvem :D Menjél veresd magad halálra, rohadtul meg is érdemli az ilyen...
13/20 A kérdező kommentje:
Igazán kedves ez a komment, de szerettél már valaha annyira valakit, hogy a saját bűneid után talán azt is elnézed, ha elcsattan egy pofon?..
2014. nov. 2. 15:21
15/20 anonim válasza:
Én állítólag nem vagyok ép,de ahogy elnézem,te sem vagy az.Nem azért,amit tettél,hanem mert ragaszkodsz egy ilyen kapcsolathoz.
16/20 poiu válasza:
Ha megüt? Ha ez lehetőségként fölmerül, akkor vagy Te vagy beteg, vagy ő. Pszichológus és/vagy menekülés.
17/20 A kérdező kommentje:
Többször ütött meg tudom pszichológiai eset, de szeretem :(
2014. nov. 2. 15:47
18/20 blazefire válasza:
Pfff. Szép boldog kapcsolat,ugy nem mondod hogy példát vegyünk ? Miért hagyod magad rongynak?
19/20 anonim válasza:
hány évesek vagytok és mióta együtt?
20/20 A kérdező kommentje:
22 és 3 éve
2014. nov. 2. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!