Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri összejönni vele?
18 vagyok, és összeismerkedtem egy 24 éves fiúval. Nagyon sok kettőnk között a különbség. Ami miatt kétségeim vannak, az az hogy 2 év 3 hónapot ült súlyos testisértés miatt. Valójában ez nem zavarna, eltudnám fogadni, de azóta láttam már verekedni. Attól félek, hogy mivel elég hirtelen haragú, verekedős hogy ez befolyással lehetne e a kapcsolatunkra: pl nem e féltékenykedne..stb. Azt is elmondta, hogy ő egy lányt sosem ütne meg. De mivel még csak 1 hónapja ismerem, így nem tudom hogy ezt tényleg nem e tenné meg.
Továbbá: én jovőre egyetemre készülök, neki nincs meg az érettségije. Én magasabb "osztályba" tartozom, ő pedig alacsonyba.( bár ez nem lenne probléma). És az életcéljaink is másak.
Mi a véleményetek?
Te már ezt eldöntötted tudat alatt, csak megerősítésre vársz. :)
Ha ennyire nem passzoltok és tartasz tőle, akkor minek...?!
(N)
Tipikus, mindig csak a rosszfiúkra mentek. Valahol érthető, mert ösztönös, de azt hinné az ember, hogy már fejlettebb faj vagyunk ennél. Én, ha lány lennék, tuti nem tudnék bízni egy ilyen srácban, pláne, hogy valószínűleg nem is lenne mellette olyan életszínvonalad, mint amit szeretnél.
23/F voltam és én nem erőltetném a helyedben.
"Én magasabb "osztályba" tartozom, ő pedig alacsonyba."
Nice! Nyilván értem h mire gondolsz, (és nem alaptalan) de egyetemre is járnak nyomorék emberek, míg akadnak nagyon normális szakmunkások is.
De nehogy már ez legyen a lényeg amikor sittes a csávó. :D Be**arok ezen... Vagy ha neked ez nem gond akkor te is ezen a szinten mozogsz, ez nem baj! csak akkor nem értem h mit szövegelsz az "osztályokról". (amúgy ez az egyetem dolog nem jelent sokat mert van rengeteg szak amit egy csimpánz is elvégezne, ettől még nem leszel "magasabb osztály" -beli.)
Nem.
Ezt nem érti sok ember: Hiába vonzódunk valakihez, ha emberileg egy 0 az illetô, akkor nem kell összejönni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!