Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha bizonyítottan tudom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIKLÓS18 kérdése:

Ha bizonyítottan tudom hogy különböző nemű 2 fiatal között kialakulóban van egy kapcsolat, és a 2 fiatal közül az egyikről tudom, hogy balhés akkor erkölcstelen vagyok, ha figyelmeztetem a 2 közül a "nem balhést" hogy veszélyes, amit tesz?

Figyelt kérdés
a 2 fiatal közül a srácnak voltam nem osztály de diáktársa általánosban és jól tudom,hogy rendőrségi ügyei is voltak abban az időben,csak ugye 14 alatt volt-így nem bűnhődhetett!a leányt 2 éve ismerem rendszeresen táryalunk értelmes okos illető,de amikor ezt megtudtam akkor győzködni kezdtem mert féltem hogy de facto elvakította a helyzet,de 1 év eltelt azóta,és a balhés fiatalember egyenlőre nem csinált semmi negatívat és emaitt szembe köpdösnek engem hogy "kontárkodok" meg hogy bölcsnek érzem magam pedig a háttérben épp aggódás van,mert rászolgált az illető,amit rövid idő alatt tett velem,azzal a tetteivel!!kérem,kioktatás ne érkezzen,pszichológusok válasza előnyben!!kritikákat várok hogy a válaszoló mit tene ez esetben!
2014. nov. 1. 23:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

10-es!

Vadallatok nem valtoznak meg, csak rosszabb iranyba.

2014. nov. 2. 04:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetekben nagyon óvatosnak kell lenni. A fiú ugyanis kinőhet (kinőhetett) abból a korból, amikor gondolkodás nélkül, csak indulatok vezérlik a kamasz tetteit, így lehetséges, hogy most már tényleg más a viselkedése. A lánynak meg most egyrészt hiába mondanád el a múltat, az érzelmeknek elmét ködösítő hatására csak féltékenykedésnek venné, másrészt, ha a fiú tényleg változóban van, akkor meg felesleges. Talán az a helyes, ha rajtuk tartod a szemed és ha a fiú viselkedésében "fenyegető" jeleket fedeznél fel, akkor próbálod csak majd óvatosan felnyitni a lány szemét.
2014. nov. 2. 06:19
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

"kérem,kioktatás ne érkezzen..."

Pedig rád férne.

Hivatlan vendégnek és fogadatlan prókátornak ajtón kívül a helye.

.

Nem hiszel az emberi jellem jó irányba változásában, pedig minden bizonnyal te sem ilyen jónak, erkölcsösnek születtél.

"...amit rövid idő alatt tett velem,azzal a tetteivel!!"

AzOK a tettei, amit sérelmezel, sarkallnak most beleszólásra életébe. Kis rosszindulattal vehetem bosszúnak is.

Ha a lány javát nézed (önzetlenül? - nem pedig féltékenységből) és annyira jót akarsz neki, mint amennyire kérdésedből látszatni szeretnél, miért nem állsz a fiú elé és beszéled meg vele.

A római jog egyik alaptétele: "Audiatur et altera pars!" (azaz: "Hallgattassék meg a másik fél is!")

Ha nem etszed, a másik háta mögött róla rosszat terjesztő vagy, aki talán nem is féltésből, hanem (elnyomott) féltékenységből teszi.

2014. nov. 2. 06:49
 14/16 anonim ***** válasza:
94%
micsoda undorítóan okosnak akarsz tűnni, de szánalmasan nevetséges lett az írásod.
2014. nov. 2. 06:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Követem az életútját,továbbra is erősen "simlis"!!kicsit sem változott!!
2014. nov. 2. 17:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a srác a gengszterstílusa kicsit sem változott tanúsítani is tudom!!
2014. nov. 5. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!