Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bizonyítottan tudom hogy különböző nemű 2 fiatal között kialakulóban van egy kapcsolat, és a 2 fiatal közül az egyikről tudom, hogy balhés akkor erkölcstelen vagyok, ha figyelmeztetem a 2 közül a "nem balhést" hogy veszélyes, amit tesz?
10-es!
Vadallatok nem valtoznak meg, csak rosszabb iranyba.
"kérem,kioktatás ne érkezzen..."
Pedig rád férne.
Hivatlan vendégnek és fogadatlan prókátornak ajtón kívül a helye.
.
Nem hiszel az emberi jellem jó irányba változásában, pedig minden bizonnyal te sem ilyen jónak, erkölcsösnek születtél.
"...amit rövid idő alatt tett velem,azzal a tetteivel!!"
AzOK a tettei, amit sérelmezel, sarkallnak most beleszólásra életébe. Kis rosszindulattal vehetem bosszúnak is.
Ha a lány javát nézed (önzetlenül? - nem pedig féltékenységből) és annyira jót akarsz neki, mint amennyire kérdésedből látszatni szeretnél, miért nem állsz a fiú elé és beszéled meg vele.
A római jog egyik alaptétele: "Audiatur et altera pars!" (azaz: "Hallgattassék meg a másik fél is!")
Ha nem etszed, a másik háta mögött róla rosszat terjesztő vagy, aki talán nem is féltésből, hanem (elnyomott) féltékenységből teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!