Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondja szeret, de akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja szeret, de akkor mégis miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Egy év két hónapja vagyok együtt barátommal, azt mondja szeret, mégis olyan dolgokat csinál, amik ezt nagyon megcáfolják. Legújabb pl., azt beszéltük meg, h ma átmegyek, de mta, hogy ne, mert elmegy dokihoz. Mikor felhívtam, h mi volt a dokiknál, azt mondta, h tulajdonképpen nem ment el, mert nem volt kedve... Mégis azt mondja a telefonba, h nagyon szeret, stb. (Nem hiszem, hogy megcsal...) Most akkor mi van? Nekem ez így nem jó, nem érzem, hogy felhőtlenül boldog lennék, pedig nem tartom normálisnak, hogy kicsivel több, mint egy év alatt ellaposodjon egy kapcsolat.. Segítsetek! Szeretem! :( 18/L
2010. jan. 26. 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha szereted,akkor elengeded.Ezzel magadnak is jó teszel.Un Téged,egyértelmű.Indulj el megkeresni az Igazit,mert Ő nem az.Minek szenvednél valaki mellett,aki nem szeret és becsül Téged annyira,mint amennyire TE Őt?Találsz jobbat.
2010. jan. 26. 17:27
 2/14 A kérdező kommentje:
De azt mondja, hogy nagyon szeret, néha ki is mutatja, csak... :/
2010. jan. 26. 17:30
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Már bocs de te mondod "NÉHA"
2010. jan. 26. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogd szépen magad öltözz fel kihívóan,és állíts be hozzá most,amikor nem vár. És mondd el mit érzel,hogy hanyagol,és hogy mit szeretnél...és ettől többet vársz.Látni fogod a reakcióját,csak légy magabiztos. Ha tényleg un akkor elenged, ha szeret akkor megváltozik.

20/L

2010. jan. 26. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Aha,ott az a csak,meg az néha...Látom,Te is elbizonytalanodtál.Az igazi szerelemben nincs néha,meg csak.
2010. jan. 26. 17:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, 17:43 tanácsát megfogadom, és sajnos 17:44-nek igaza lehet. Pedig nagyon szeretem. De ez így akkor sem jó. :(
2010. jan. 26. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

azért dobni akarod mert el akart menni orvoshoz, de lusta volt???

sztem neki kéne dobnia téged

2010. jan. 26. 18:06
 8/14 A kérdező kommentje:
18:06 OLVASS és ÉRTELMEZZ! NE OKOSKODJ! Nem arról van szó, hogy lusta volt elmenni az orvoshoz. Buta ember... :/
2010. jan. 26. 18:08
 9/14 anonim ***** válasza:
18:06,szerintem ne dicsekedj vele,hogy ennyire analfabéta vagy,és azt sem érted,miről van szó...Idióta...
2010. jan. 26. 18:46
 10/14 anonim ***** válasza:
17:43-as vagyok:) azért majd írd meg hogy mi volt:)
2010. jan. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!