Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 felé haladva, és 5 év után még mindig nem akar semmi komolyat, elhagynátok a férfit?
Amúgy jó minden, csak nem szeretne összebútorozni, vagy pl eljönni egyszer a szüleimhez.... 5 éve "ismerkedünk"
Viszont ő is rendszeresen keres, sok programot szervez.
Ő olyan tipus aki nem szeret elköteleződni
Férfiként is azt mondom koccolj le amilyen gyorsan csak tudsz, 5 éve szenvedtek egymással és még szüleiddel sem találkozott, ez sok mindent elárul. Lehet még rajtad kívül más nővel is eljátssza ezt. A közös programok időtöltésnek jók, de alapozni nem lehet rá, nem ezek a legfontosabbak, pláne a jövőre nézve.
27F
Ha közös otthonra, családra, gyerekekre vágynék, akkor biztos, hogy elhagynám öt év után, ennyi idősen, akárhogy is szeretem.
Értékelném az őszinteségét és megérteném, hogy ő másra vágyik, máshogy képzeli el az életét, ezért csak laza kapcsolatra vágyik, nem családra. Nem lenne harag vagy neheztelés, de vennék tőle egy érzékeny búcsút, mert én nyilván nem mondanék le miatta arról, amire én vágyom.
Igen,én elhagynám! Vagy lennék inkább egyedül,vagy esélyt adnék más férfinak!
Szerintem csak hálótársa vagy egy kamasz gondolkodású pasinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!