Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő pontosan tudja mit akar?
Kosz jaguar ez kedves volt :D
A kerdesre valaszolva nem mindenki tudja h mit akar de van aki IGEN
Aki tudja mit akar az nem cheklist-ből dolgozik :DDDDD
Az megint másik kérdés, hogy a legtöbbtől ha megkérdezed milyen pasit akar, felsorol egy csomó olyan tulajdonságot aminek legalább több ponton hót ellentétes pasit választ :DDD Aki meg megfelel az elvárásnak azt a friendzone-ban érdemes keresni.
Közhely, de nagyon sokszor láttuk már ezt.
Persze ha mondod neki, akkor "neeeem ez nem így van" :)
Ezt hívom én személy szerint a "legnagyobb női hazugságnak". Olyan mint a közbeszerzési tender, ki van írva egy szabályrendszer, de a csókos kapja meg, mindegy megfelel e neki :DDDDDDDDDDD
Én tudom, mit akarok. (Mondjuk én nem ismerkedek neten.)
Vannak dolgok, amikből nem enged az ember. Pl.: legyen becsületes, hűséges, gondoskodó; még sorolhatnám.
Aztán van a többi, hogy pl. jó lenne, ha hasonló filmeket szeretne, mint én, és együtt tombolhatnánk a kedvenc bandáim koncertjein... De ha ez mégse megoldható, akkor se mondom a fiúnak, hogy pá.
A legfontosabb számomra a hasonló világnézet, értékrend, célok a jövőre nézve (pl. lazább-e vagy rendmániás, mit gondol a jelenlegi politikai helyzetről, hogyan áll a pénzhez, szeretne-e gyereket, és ha igen, mikor, stb.)... Mert vannak különbségek, amik nagyon-nagyon, vagy talán sehogy sem áthidalhatók.
Persze ezért nem szoktam azt mondani, hogy akkor mi 3-4 randi után "járunkheló", hanem szeretem alaposan megismerni a másikat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!