Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is én volnék a rossz emiatt?
Van egy 36 éves kolléganőm,aki 2 gyerekes édesanya,és természetesen házasságba él. És ő igen hiú,felettébb sokat hisz magáról,hogy ő milyen szép,és csinos! Közben csak egy átlagos szinten van,és nagyon szeret a középpontba lenni. Minden Férfink kelleti magát a munkahelyen,akkor a tudatukra hozza a szexuális vágyait,hogy neki mennyire szexelhetnéke van,és van neki egyetlen rossz szokása,az erőltetett nevetése. De azt olyan hangosan csinálja,hogy az egész üzem zeng tőle. Én pedig a képébe vágtam az igazságot,hogy: Nem igazán szeretem az olyan Nőket,akik túlbecsülik a külsejüket,és megpróbálnak a középpontba férkőzni,holott alig ütik az átlagos szintet! Nekem ami a külsődön tetszik az a feneked,semmi más.A másik,lehet,hogy te jól elszórakozol azon,hogy mindenkinek kelleted magad,de te egyáltalán nem vagy szép nő,ez a probléma,és ahogy hátat fordítasz,egyből gúnyt űznek a viselkedésedből! És én úgy gondolom,hogy egy édesanyának nem úgy kellene viselkedni,mint egy ócska útszélik,aki mások tudatára hozza a szexuális vágyait. Szerintem a két gyereked nem érdemli meg,hogy hírbe hozd őket.A nevetésről pedig annyit,hogy már sokan szóvá tették,hogy ez nem természetes,szerintem ne erőltesd annyira,mert nem áll jól,és mások fulladnak meg helyetted a nagy erőlködésbe!
Ennyi a történet.
Hidd el, az ilyen nő egy ilyen kiosztásból kb. azt veszi csak le, hogy egy olyan mikiegér dumál neki, akinek soha nem volt olyan bomba nője, mint amilyennek magát hiszi.
Elegánsan ilyen nőt úgy lehet kiosztani, ha szintet megüti, hogy szex vég én kap egy adagot az arcára és mondod neki, hogy most már öltözhet és mehet haza, vagy te kezdesz öltözni, ha nála vagy. Ebből hülye nő is levenné, hogy túlságosan nincs megbecsülve.
Oké, de azért nem kell mindenütt erkölcscsősznek lenni.
Csak egy példa, több éves külföldi projekten egyszerre 5-10 kollégánk dolgozott, 3 hónaponkénti váltásokban. Az első 1-2 csoport feltérképezte a lízingelhető csajokat, kialakult az a szokás, hogy a csoportok tagjainak (csak férfi kollégák mentek) kb. 2/3 egy-egy ilyen 16-25 év körüli csajt 3 hónapig kitartott és ezeknek a csajokat a következő csoportoknak tovább adták. Ez nálunk is sok kollégának az erkölcsi értékrendjével nem fért össze, de aki ezt el merte/merné pofázni kollégák feleségeinek/barátnőinek, vagy csak bent munkahelyen kolléganőknek, az végleg leírná magát minden férfi kolléga előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!