Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem szeretnétek nálatok magasabb barátnőt?
Ha téged egy nálad magasabb nő a puszta létével zavar a "férfiasságodban", akkor lehet tippelni, hogy amúgy mennyire lehetsz férfi. A válasz: semennyire.
Na meg eleve milyen férfi az, aki így beszél nőről. Szánalmas vagy, apolliónka.
Nem, de miért számít?
Ja, és még egy dolog, amin igazán elgondolkodhatnál, ha tudsz olyat: kit hibáztatsz? Egyből a nőt. Az ő hibája, hogy magas, őt kell ócsárolni, szidni, rögtön a másik a bűnös, még véletlenül sem vallanád be, hogy a saját fogyatékod miatt zavar ennyire. Neeeeeem. Éljen az Igazi Felelősségvállaló Férfi!
7# Nem azt írtam, hogy értelmes, hanem hogy MŰVELT. Persze ettől függetlenül lehet valaki buta vagy okos. Én konkrét példát tudok mondani a családomból arra, amikor a pasit zavarta, hogy a nő több iskolát végzett el, vagyis műveltebb volt. (nem mellesleg okosabb is)
Kettőnk közül te vagy az, aki mindenkivel csak feszültséget generál, s képtelen vita, konfliktus nélkül létezni.
Leírtad a véleményed a kérdéssel kapcsolatban, hogy nem szereted a magasabb nőket, ennyi. Van olyan ember, aki másként gondolkodik, és kifejezetten vonzónak találja a magas nőket. Ha erre eddig nem jöttél rá, akkor te vagy az, aki nem ÉRTELMES.
És igen, jobb is, ha itt abbahagyod, szerintem senki nem kíváncsi a "hasznos" válaszaidra.
kérdező
egy férfiban az férfias hogy alacsony vézna? nem!
egy nőben sem ha magas vagy nagydarab
formás alacsony cuki ez kell a népnek.Te is tudod,azért írtad ki.Te is tudod de fujjolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!