Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti normálisnak tartjátok az ilyet?
Figyelt kérdés
Van egy srác ismerősöm,aki nagyon párkapcsolat ellenes. Azt mondta,hogy neki nem kell barátnő,"minek az"! Nem csúnya egyén,és volt is olyan Nő,aki számára szimpatikus volt,de még azt is lekoptatta,nehogy megszeresse.2014. okt. 30. 20:49
11/17 A kérdező kommentje:
hetero,és nem is aszexuális.
2014. okt. 30. 21:00
12/17 anonim válasza:
neked az a bajod, h nem jön össze veled?
13/17 anonim válasza:
nekem is van ilyen ismerősöm, szerintem normális, bár azért néha győzködöm, hogy nézd ott egy csaj, na?? :D bejönnek neki csajok, de nem akarna kapcsolatot... ez van, idővel majd változik. :)
14/17 A kérdező kommentje:
És mi van,ha nem fog változni?
2014. okt. 30. 21:16
15/17 anonim válasza:
"És mi van, ha nem fog változni?"
Akkor leéli úgy az életét úgy, ahogy szeretné.
Pont mint mindenki más.
16/17 A kérdező kommentje:
Az kicsit fura lenne,h egy 22 éves srác egyedül élje az élete hátralevő részét. Csak a munka,a pénz,és a pihenés.... ez nem élet így!
2014. okt. 30. 21:24
17/17 anonim válasza:
# 16
Felnőtt férfi. Szerintem bízd rá, hogy hogyan akar élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!