Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatnék egy értelmiség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék egy értelmiségi nőt?

Figyelt kérdés
27 éves, komoly gondolkodású, intelligens, jóképű férfi vagyok. Egyedül élek, sikeres vagyok a szakmámban, eltartom magam. Egyedüli problémám, hogy kevés nő található a környezetemben; a nőiismeresőim vagy foglaltak, vagy túl éretlenek és komolytalanok, vagy alacsonyabb iskolai végzettségűek.

2014. okt. 30. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"vagy alacsonyabb iskolai végzettségűek"

Hát ezzel a hozzáállással sehol.

2014. okt. 30. 20:42
 12/16 A kérdező kommentje:

A megjegyzésekre válaszul:

az iskolai végzettség nem minden, a mai tömegképzésnek köszönhetően bárki kaphat diplomát, illetve egy alacsonyabb iskolai végzettségű nőben is találni vitathatatlan értékeket.

Úgy fogalmaznék, hogy olyan nőre vágyom, aki szellemi társam lehet, akivel közös témám akad.

2014. okt. 30. 23:38
 13/16 Költőnő? ***** válasza:

Azonban az elég csúnya, h ezt elsőre diplomához kötötted ...:(

Amúgy a kérdésedre válaszolva van jó pár okos és értelmes nő.

Viszont az, h vki okos, az nem jelenti azt h ezt alázattal és kedvesen kezelné. Van aki arrogáns és zárkózott mindezek mellé.

Fontos a tudás, de sztem fontosabb h nyitott legyen rá és kedves legyen, nem?

2014. okt. 31. 07:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Nah, miután felvilágosítottunk, hogy a diploma nem egyenlő azzal, hogy valaki szellemi társ, észbe kaptál... majd leírtad ugyanezt. Teljesen jó. :)

Amúgy mivel nem ismerjük az érdeklődési körödet, fogalmunk sincs, hol találhatnál hozzád illő párt. Mert érted, én szeretem a focit, szeretem a világirodalom klasszikusait olvasni, meg szívesen nézek filmeket, járok moziba, még színházba is el lehet csábítani egy jó kis vígjátékra, meg beülök akármelyik pubba sörözni, vagy nyáron lehet velem strandra menni, vagy csak simán otthon közösen főzőcskézni, és közben kvantumfizikáról beszélgetni, aztán lehet, hogy én értelmiséginek tartom magam ettől, neked meg mégse jön be. Érted.

2014. okt. 31. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Azokra akik azt mondták, hogy itt nem lehet értelmes embert találni, szeretnék rácáfolni :)

Persze vannak olyanok is, de az utóbbi hetekben sikerült 2 nagyon intelligens, egyetemi hallgatóval beszélgetnem :) Kellemes csalódás volt.

18/L

2015. szept. 24. 15:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Iskolában, különórákon, könyvtárban, színházban, operában, terápiás csoportban, interneten, kiránduló klubban, nyelvi klubban, társkereső irodában, stb.

Ha valóban az lennél, akinek mondod magad, akkor járnál ezekre a helyekre, és nem lenne kérdés, hova járnak az ilyen emberek...

2015. szept. 30. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!