Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban álomvilágban élek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban álomvilágban élek, vagy tényleg minden normális 23 feletti fiú/férfi foglalt?

Figyelt kérdés
Igen, elkeseredett vagyok, de ettől ez nem önsajnáltatós kérdés :D
2014. okt. 30. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hogy mélyebben megérthessük a kérdést, először is válaszolj az alábbira: Ki számít nálad férfinek?

Szerintem a kutya itt van elásva.

2014. okt. 30. 18:20
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért mik az elképzeléseid egy kapcsolatról? :)
2014. okt. 30. 18:22
 13/22 A kérdező kommentje:
Privátban szívesebben elmondom itt azoknak, akik mindenáron kötözködni szeretnének, hogy mi miatt érzem ezt most.. :)
2014. okt. 30. 18:23
 14/22 anonim ***** válasza:
naa :D
2014. okt. 30. 18:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor aki megkapta kommentbe tegye ki :D
2014. okt. 30. 18:25
 16/22 anonim ***** válasza:

A "normálisak" akiknek nincsen komolyabb hiányosságuk vagy valami komolyabb defektjük azok általában mindig foglaltak, legyen akár nő akár férfi az illető, és manapság elég kevés normális ember van Magyarországon. Talán olyan 10-20% általánosságban, és ezt nem nagyképűségből írom, magamat sem sorolom a normálisak közé.

25/F

2014. okt. 30. 18:35
 17/22 anonim ***** válasza:

A normalitás relatív, kinek mi a normális... én ezt a másik oldalról tapasztalom az összes normális nő foglalt.

Én egy 23 éves srác vagyok, normálisnak tartom magam, tapasztaltnak annak ellenére h a korom még ezt nem igazolja, nyílt gondolkodású vagyok... max egy kis önbizalom hiány ami néha fel fel jön, de ezen kívül nincs semmi külsőre átlagos-sportos közép magas, szal csak azért írtam le, hogy nem érzem, h ennyire vészes lenne a helyzet, max a normális srácokat elsőre nem veszed észre ;)

2014. okt. 30. 18:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Én 24 éves vagyok és nő. Nemrég találkoztam először egy számomra mindenben tökéletes, normális pasival aki szintén 24 éves, és szintén szabad. DE egyszerűen azt vártam h elhívjon vhova, hiába kedveskedett nem esett le ill nem tudom biztosra most sem h akart e vmit tőlem. Jelenleg tudja h tetszik, szimpatikus nekem de én meg ùgy hallottam most mást nézett ki magának így az elmùlt időbe nem is beszélgetünk ugy is tünhet neki hogy én besértődtem pedig nem szíve joga eldönteni kit akar csak nem akarok nyomulósnak tűnni, emellett van egy lány aki rátapadt és lehet h őt nézte ki magának ugyhogy totál ratyi a helyzet. De ùjra van hitem h bebizonyosodott h van SZÁMOMRA tökéletes pasi bár kicsi az esélye h még lesz rajta kívül akit ilyennek fogok látni... De ha te talizol a számodra megfelelővel sose várj tùl sokat és legyél nyitott, nehogy így járj mint én.
2014. okt. 30. 18:46
 19/22 Kurtz Bickle ***** válasza:
Az attól függ, hogy mit takar számodra a "normális" illetve "férfi" szó. Mert én is hasonlóan érzek nők terén (bár, bennem azért él a remény), és le is tudnám vezetni neked, de ugye itt most rólad van szó.
2014. okt. 30. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Én 20 éves korom óta vagyok foglalt, most 25 éves, pár éve házas. A baráti körben is mindenkinek van barátnője. Az átlag életkor a bandán belül 25 év. Mindenkinek több éve van párja. A leghosszabb kapcsolat 7 éves, a legrövidebb 3. Biztos vannak még normális pasik, bár aki 27-28 évesen is egyedül van hosszabb ideje annál lehet hogy valami nem stimmel.
2014. okt. 30. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!