Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek-e a lent leírtakhoz hasonló lányt?
Csak kíváncsiságból kérdezem, nem kell megadni a címét és eltelhetőségét:
Az alombéli lány számomra azt jelenti, hogy:
- tudományos területek érdekeljék jobban mint a napi 8 óra robotolás egy hülye cégnél
- folyton legyenek ötletei mint tudományos területen mint gazdasági szempontból
- legyen benne egy hatalmas vágy, hogy megvalósítson dolgokat, hogy kiváljon a birkanyáj közül :P
- tartsa fontosnak a családot de ugyan akkor az előrehaladást és a fejlődést is :)
- legyen siker orientált és végtelenül optimista
- ne vesse el félvállról az új és vad ötleteket ( ha valami ujjat hall, először saját kísérletekből győződjön meg mielőtt elítél valamit vagy mellette van)
- és persze a fentiek mellet ha lehet még végtelenül csinos
- 18-28 éves
- és érintetlen is ( na jó ez a mai világban már csodabogárnak számítana)
Szerintem vannak ilyen nők (leírásod alapján inkább nevezzük őket így, mint lányoknak). Viszont tudnod kell, hogy meglehetősen biztos anyagi körülményekkel kell rendelkezned, hogy hosszútávú kapcsolatot alakíts ki ilyen paraméterekkel rendelkező hölgyekkel.
És az utolsó követelményről mondj le szerintem, nagy eséllyel elhagy 2-3 év után!
Szerintem a harmadik pont nem igazán illik a leírásból felépített személyiséghez, általában a komolyabb, műveltebb, okosabb embereket az nem foglalkoztatja, hogy kitűnjön a tömegből, ez inkább az átlagember sajátja és ez a kettő valahogy nem passzol össze.
Egyébként ismerek ilyen lányt, mégpedig a barátnőmet :)
Hogy lehet egy ujjat meghallani?:D
Egyébként oké, minden szép és jó, hogy leírtad a számodra tökéletest, de te mit tudsz adni egy lánynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!