Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a mostani párotokat az exetekért, ha az exed teljesen megváltozott volna külsőre belsőre? Sokkal szebb mint a barátnőm.
Az exem egy szép és sikeres nő volt, erőszakos, akaratos természettel. Sajnos a karrierizmusa és érzelmi hullámvasútjai ellene fordultak - nemrég találkoztunk egy konferencián, és hát ő már elég idősnek néz ki, pedig nagyon szerencsés alakja van (nagymellű, vékony, formás csípő-fenék). Igaz, hogy gyakorló, sok ügyeletet vivő orvosként nehéz élete van, és a családja sem jött össze.
Mindenesetre elmondhatom, hogy az én exem is nagyon megváltozott külsőre, de a feleségem sokkal szebb nála, szóval nem.
A te eseted viszont más, 20 éves vagy, a csaj 17, nem örök hűséget fogadtál a mostaninak sem. Én a helyedben bevarrnám az exet és pattintanám az aktuálist vagy fellazítanám vele a viszonyt. Egy szűzlánnyal szexelni nem egy nagy élmény, de a tudat egy életre megmarad, hogy ezt is megtetted. Szerintem ne hagyd ki, de persze te látod át, hogy mit akarsz.
Húzd meg!
Utána agyalj a kapcsolati dolgokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!