Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tévő legyek most? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tévő legyek most? Hogy tegyem magam túl ezen?

Figyelt kérdés
Tegnap meghalt a barátnőm!!! Fel sem tudom fogni! Hétvégén még vele voltam, öleltem, csókoltam, aztán egyszer csak nincs többé! Majdnem egy éve voltunk együtt. Imádtam és most is imádom! Elkövettem néhány hibát, de a legnagyobb bűnöm az, hogy nem mondtam neki minden áldott nap, hogy szeretem! Iszonyatosan hiányzik, nem eszek, nem alszok és mindenhol csak őt keresem. Ennyire rövid lenne az életünk? Segítsetek! Tropa vagyok lelkileg! (30FF, 24L)
2010. jan. 26. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon friss ..ezen most ne is agyalj hogy hogyan tedd tul magad rajta..

Hogy halt meg ha szabad ilyet kérdeznem?

nagyon sajnálom:( öszinte részvétem

2010. jan. 26. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom!!! Ez durva! De ezen nem tudok személyszerint segíteni, mert úgysem tudjuk visszahozni Őt! De most szerintem nem ezen kéne rágódnod, hogy nem mondtad el neki mindennap hogy szereted, mert ezt mindenki tudja, hogy nem mondani kell, hanem éreztetni! És ha az megvolt, akkor Ő nagyon is tudta, hogy szereted! Őszinte részvétem :-(
2010. jan. 26. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyászolj és ne magadat marcangold...
2010. jan. 26. 08:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

tanuld meg elfogdni, mert te is tönkremehetsz benne, ha sokáig a témán vagy, gondolj arra, ő annak örülne, ha téged boldognak lát.

nehogy rómeó és júlia legyen a végén

2010. jan. 26. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban a legjobb, ha nem marcangolod önmagad. Mindnyájan ebbe a hibába esünk általában, hogy nem mondjuk ki vagy nem elégszer azt , hogy szeretjük a másikat. Olykor egy ilyen szomorú eset döbbent csak rá mennyire önzőek, buták, keményszívűek is vagyunk. Ilyen az emberi termeszét sajnos. Nem te vagy a hibás!!!Fogadd őszinte részvétemet.
2010. jan. 26. 10:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki ma velem van, akár lélekben is! Ez nagyon fontos nekem!

Suliból ment hazafelé és egy suttyó gyerek elgázolta, amikor a zebrán át akart menni. Nem jutok napirendre, nem tudok a munkámra koncentrálni. Olyan tehetetlennek érzem magam. De had jegyezzek meg valamit és ez mindenkinek szól, akik párkapcsolatban él: Mindig mondd a párodnak, hogy szereted, mert soha nem tudhatod mikor szakít szét titeket az élet!!!

2010. jan. 26. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Én teljes mértékben átérzem amit te most! Nekem is meghalt a párom,nagyon nehéz volt elfogadnom és igen.. sok ideig én sem tudtam továbblépni de muszáj volt! Új párkapcsolatom még nekem sem volt (pedig immáron már 1 éve halt meg)de még nem is lennék rá kész. Kitartás és fel a fejjel! Mást mi sem tudunk tenni.

Lélekben veled vagyunk és ő is (:

2010. jan. 26. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!