Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tévő legyek most? Hogy tegyem magam túl ezen?
Ez nagyon friss ..ezen most ne is agyalj hogy hogyan tedd tul magad rajta..
Hogy halt meg ha szabad ilyet kérdeznem?
nagyon sajnálom:( öszinte részvétem
tanuld meg elfogdni, mert te is tönkremehetsz benne, ha sokáig a témán vagy, gondolj arra, ő annak örülne, ha téged boldognak lát.
nehogy rómeó és júlia legyen a végén
Köszönöm mindenkinek, aki ma velem van, akár lélekben is! Ez nagyon fontos nekem!
Suliból ment hazafelé és egy suttyó gyerek elgázolta, amikor a zebrán át akart menni. Nem jutok napirendre, nem tudok a munkámra koncentrálni. Olyan tehetetlennek érzem magam. De had jegyezzek meg valamit és ez mindenkinek szól, akik párkapcsolatban él: Mindig mondd a párodnak, hogy szereted, mert soha nem tudhatod mikor szakít szét titeket az élet!!!
Én teljes mértékben átérzem amit te most! Nekem is meghalt a párom,nagyon nehéz volt elfogadnom és igen.. sok ideig én sem tudtam továbblépni de muszáj volt! Új párkapcsolatom még nekem sem volt (pedig immáron már 1 éve halt meg)de még nem is lennék rá kész. Kitartás és fel a fejjel! Mást mi sem tudunk tenni.
Lélekben veled vagyunk és ő is (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!