Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a párkapcsolatod a pároddal? Mennyire erősek az érzelmek?
Figyelt kérdés
6 éve, hogy együtt vagyunk, de a mai napig rohanok haza a munkából, hogy vele legyek, nagyon rossz, ha épp váltott műszakban dolgozunk, ezzel mindketten így vagyunk. Ahova lehet, mindenhova együtt megyünk. Ti hogy vagytok ezzel esetleg ennyi vagy több idő után?2010. jan. 26. 07:08
1/5 anonim válasza:
3éve vagyunk együtt a párommal..ebböl 2év 4honapja élünk együtt..bár én is igy éreznék mint te..
sajnos nekünk már csak megszokás..
nem vagyok szerelmes sem már..
jo volna egy érzésekkel teli kapcsolataz életemben..
most nagyon irigyellek..:) de kivánok sok boldogségot nektek!
21/L
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, mondjuk mind a ketten nagyon ragaszkodó típusok vagyunk.
2010. jan. 26. 07:30
3/5 A kérdező kommentje:
és még annyi, hogy szerintem mi sem vagyunk már szerelmesek, csak annyira hiányzik és olyan jó érzés, mikor mondja: már megint mész, és akkor én most mit csináljak itthon eyedül? Mikor jössz? Siess haza kérlek!
2010. jan. 26. 07:32
4/5 anonim válasza:
Mi most voltunk 1 évesek és 10 hónapja együtt lakunk, imádjuk egymást de ez még friss kapcsolat.Egyszer volt egy 6 éves kapcsolatom, de ő csak az első fél/1 évben volt szerelmes én meg kb 3-4 évig, addig bírtam, utána már csak megszokás volt.
A szüleim már tönn mint 35 éve együtt vannak és még szeretik egymást, igaz ez már nem szerelem,de szerintem egyikük se tudna meglenni a másik nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!