Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar ha egy fiú mackós?
Ennek a kérdésnek nincs sok értelme, kinek mi jön be.
Részemről fiatalon a macsósokra buktam, aztán úgy 22 évesen egyszer kíváncsiságból összejöttem egy dagibb sráccal és imádtam, olyan jól hozzá lehetett bújni, sokkal jobban éreztem magam mellette örömben, bánatban, nem volt egy picit se nagyképű és az ágyban is sokkal jobban igyekezett/teljesített talán azért, mert nem hitte azt, hogy ő a macsó, tekintsem ajándéknak, hogy lefekszik velem hanem kevéssé attraktív külsejét így kompenzálta.
Vele sajnos szétmentünk de azóta csak a mackós pasikat szeretem, 100 kiló alatt nem is érdekelnek :D
A mostani barátom 125 kilós és már minden nap arról álmodom, hogy ma megkéri végre a kezem! :D
Úgy gondolom, hogy igen is nagyon erősen hat ránk a társadalom és a média a párválasztásban és sokaknál akár tudat alatt is igen is kizáró tényező az, ha valaki nem olyan szexi, mint amilyeneket a tévében nyomatnak. Én nagyon örülök, hogy egyszer kíváncsiságból túlléptem ezen az egészen, életem legjobb döntése volt és szerintem ugyan olyan értékes, szeretni való emberek vannak 120 kiló fölött is, mint 70 alatt, sőt!
Nekem is mackós a párom. És szeretem.
Oké, tiniként mindenki jó testű pasiról álmodozik, valakinek akad is. De az ilyen fiúk sokkal figyelmesebbek, kedvesebbek, nem beképzeltek stb.
kb 16-17 éves koromig az ilyen "trendifiucskák" tetszettek...nagyjából vékony testalkat,izom,belőtt haj,sztem nem kell sorolni...
a kékszemű szöke hercegem is ilyen volt...de mellette egy bunkó f@sz is....
sztem a tudatalattim segitett összejönni egy konkrétan kövér pasival...sokáig nem tartott igazán,fél év talán
aztán összejöttem párommal,ő akkor kb 80-85 kiló lehetett...most,3 év elteltével 110kiló (néha töb,néha kevesebb,nem méregeti gyakran:D),van neki böven pocakja,többi testrészén nemsok felesleg van,de igy pont jó..főleg éjjel alvás közben mikor ráfekszik az 50 kilómra,és mozdulni se tudok...:D
(fix hogx nem kell attol félnem mint egy 50 kilós pasinál,hogy összetöröm,ha az ölébeülők:D)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!