Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK és PASIK válaszát is várom! Csajok:Voltatok már úgy (párkapcsolatban) hogy volt rajtatok némi felesleg, aztán lefogytatok, meg kicsit formásabbak lettetek, és a pasitok ezután szívesebben"dicsekedett"veletek, szívesebben vitt el ide-oda stb?
Figyelt kérdés
A PASIKTÓL ugyanez a kérdés, h voltak-e már így, hogy így"csináltak"a barátnőjükkel? S ha igen, mi ennek az oka?CSAJOK!Még 1 kérdés?Voltatok már úgy,hogy a pasitok már nem tisztelt annyira,meg nem volt annyira szerelmes,nem látszott annyira rajt(de szeretett!)és sikerült ezt újra elnyerni?S ha igen,hogyan?2010. jan. 26. 01:36
11/12 anonim válasza:
nekem az alkatommal annyi a gond, hogy hasam mindig van, dehát úúúgy szeretek enni, viszont letornázni a felesleget kevésbé. A volt párom (3 évig jártunk) így ismert meg! Mindig pockosnak hívott, meg pocisnak, ami zavart, és tornáztam rá! Sikerült lefogynom, de utána már nem is úgy fogott rám, ahogy én megszerettem, sőt.. neki nem is tetszett. Én azzal nyertem el, hogy becsüljön meg jobban a párom, hogy eléggé házias vagyok, a sexben elég aktiv, és nem "ölöm meg" a túlzott szeretetemmel. Szóval hagyok neki bőven esélyt és időt másfelé mozogni. Tuti siker szerintem, majd meglátod :-)
12/12 anonim válasza:
én vékony voltam mikor összejöttünk aztán a fogamzásgátlótól meghíztam, de pont annyira mutogat mint korábban és ugyanolyan büszke rám. Mert ez a szerelem. bár ez nem egészen a kérdésre a válasz, de remélem érted a lényeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!