Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK és PASIK válaszát is várom! Csajok:Voltatok már úgy (párkapcsolatban) hogy volt rajtatok némi felesleg, aztán lefogytatok, meg kicsit formásabbak lettetek, és a pasitok ezután szívesebben"dicsekedett"veletek, szívesebben vitt el ide-oda stb?
Nem szép dolog, de így van. Szebb trófeával jobban dicsekszik az ember. Bár aki ezért tart barátnőt, az inkább ne szaporodjon.
21F
Az én pasim pont azt mondja, hogy hízhatok nyugodtan, olyan legyek, amilyen csak lenni szeretnék és ne az érdekeljen, mit mondanak mások. Most közepes alkatú vagyok se nem sovány, se nem kövér.
Nem akarok elhízni, de szánalmas dolognak tartom, hogy ilyen meghatározó lett a társadalomban, hogy ki kövér/sovány, nem teljesen mindegy, vannak sokkal szerethetőbb kövérek, mint soványok és fordítva.
hála a jó égnek és ilyen pasival még nem futottam össze. utálom ha valaki azért dicsekszik barátnőjével mert szép. ha már dicsekszik akkor arra dicsekedjen, hogy milyen boldogok együtt... etc. bár egy kapcsolat jobb esetben nem ilyesmiből áll.
és csatlakozom az egyik korábban megszólalóhoz, én párom is inkább azt szeretné, ha híznék, csak én nagyon nem szeretnék, mert szüleimnek sajnos egészségügyi gondjuk adódott a súlyuk miatt, és szeretném ezt elkerülni, bár tény, hogy az én koromban ők se voltak még ilyen ducik, de sajnos ezt látom magam körül és ez bennem elég nagy visszatartó erő.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!