Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSAJOK és PASIK válaszát is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK és PASIK válaszát is várom! Csajok:Voltatok már úgy (párkapcsolatban) hogy volt rajtatok némi felesleg, aztán lefogytatok, meg kicsit formásabbak lettetek, és a pasitok ezután szívesebben"dicsekedett"veletek, szívesebben vitt el ide-oda stb?

Figyelt kérdés
A PASIKTÓL ugyanez a kérdés, h voltak-e már így, hogy így"csináltak"a barátnőjükkel? S ha igen, mi ennek az oka?CSAJOK!Még 1 kérdés?Voltatok már úgy,hogy a pasitok már nem tisztelt annyira,meg nem volt annyira szerelmes,nem látszott annyira rajt(de szeretett!)és sikerült ezt újra elnyerni?S ha igen,hogyan?
2010. jan. 26. 01:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pasi vagyok de egyértelmű, hogy egy attraktívabb hölgyeménnyel szívesebben dicsekedik a férfi, mint egy kevésbé dekoratívval, teszem azt akár "csúnyával"... Egyébként nem csináltam még így sosem. Szerinte ez nyilvánvaló, hogy mi az oka, a büszkeség, sokkal büszkébb ilyenkor az ember, a párjára... : ) 18/f
2010. jan. 26. 01:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép dolog, de így van. Szebb trófeával jobban dicsekszik az ember. Bár aki ezért tart barátnőt, az inkább ne szaporodjon.

21F

2010. jan. 26. 01:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Most kellemesen csalódtam!:)Azt hittem majd ilyen bunkó válaszok érkeznek!
2010. jan. 26. 01:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Továbbiakat is várok,illetve akár néhány jó tanácsot is szívesen fogadok!(mert gondolom egyértelmű,hogy miért vagyok ezekre kíváncsi!?:)
2010. jan. 26. 01:54
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Én sportolok, de jártam egy nagyon szép lánnyal, ezért kevésnek éreztem magam miatta és még fogytam 10 kg-ot érte. Errefel indok nélkül otthagyott...
2010. jan. 26. 02:04
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

Az én pasim pont azt mondja, hogy hízhatok nyugodtan, olyan legyek, amilyen csak lenni szeretnék és ne az érdekeljen, mit mondanak mások. Most közepes alkatú vagyok se nem sovány, se nem kövér.

Nem akarok elhízni, de szánalmas dolognak tartom, hogy ilyen meghatározó lett a társadalomban, hogy ki kövér/sovány, nem teljesen mindegy, vannak sokkal szerethetőbb kövérek, mint soványok és fordítva.

2010. jan. 26. 02:05
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Én sportolok, de jártam egy nagyon szép lánnyal, ezért kevésnek éreztem magam mellette és még fogytam 10 kg-ot érte, de nem Ő kérte, hanem én vártam el magamtól. Errefel indok nélkül otthagyott...Most itt vagyok leszálkásodva, magam...
2010. jan. 26. 02:05
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

hála a jó égnek és ilyen pasival még nem futottam össze. utálom ha valaki azért dicsekszik barátnőjével mert szép. ha már dicsekszik akkor arra dicsekedjen, hogy milyen boldogok együtt... etc. bár egy kapcsolat jobb esetben nem ilyesmiből áll.

és csatlakozom az egyik korábban megszólalóhoz, én párom is inkább azt szeretné, ha híznék, csak én nagyon nem szeretnék, mert szüleimnek sajnos egészségügyi gondjuk adódott a súlyuk miatt, és szeretném ezt elkerülni, bár tény, hogy az én koromban ők se voltak még ilyen ducik, de sajnos ezt látom magam körül és ez bennem elég nagy visszatartó erő.

19/L

2010. jan. 26. 03:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Kettővel felettem elmondtak mindent amit a kérdés kapcsán lehet...véleményem szerint...
2010. jan. 26. 03:10
 10/12 anonim ***** válasza:
....hárommal felettem... :)
2010. jan. 26. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!