Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elfogadjátok a szőrös mellkasú fiúkat, vagy muszáj nekik gyantázni/borotválni?
2010. jan. 25. 22:50
22/27 anonim válasza:
nekem is inkább a szőrös jön be:D:D páromnak is olyan van, de ha kitalálná, hogy neki úgy kényelmesebb, attól még ugyanúgy szeretném
23/27 anonim válasza:
A rendben tartott, aka nem dús majomszerű bozont, szexis is tud lenni!
Viszont az kiakasztó, volt egy pasim, aki naggggyon szőrös volt, már-már zavaróan, de tőlem elvárta hogy gyantáztassak....még az intim részt is, merthogy zavarja...!Ja hogy értitek!??? :/
Hát nem is voltunk sokan együtt...!
24/27 anonim válasza:
Nekem is a szőrös jön be. Egy férfi legyen férfias. Nincs látens leszbikus hajlamom.
25/27 anonim válasza:
23:31 te egy állat vagy!Le estem a székről!XD
26/27 anonim válasza:
Nekem is a szőrös tetszik. Persze a Született Feleségekből a kertészfiút nem utasítanám vissza:):):P:P
27/27 anonim válasza:
Előző vagyok. Egyébként barátomnak is szőrös és el sem tudnám képzelni, hogy nem szőrös. Van akinek ez áll jól:) És imádom!! (De a kertész fiút is:):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!